Prospect ASPEGIC 500, pulb.

Substanța activă: acidum acetylsalycilicum
Producator: Sanofi ~ Synthelabo
Clasa ATC: [N02BA]: sistemul nervos >> analgezice >> analgezice antipiretice >> derivati de acid salicilic si combinatii

Contraindicații:

Ulcer gastroduodenal; alergie la acid acetilsalicilic; ultimul trimestru de sarcina; boli hemoragice.

Administrare ASPEGIC 500, pulb.:

Adulti: 1-2 plicuri de 2-3 ori pe zi daca este necesar. Copii: Conform prescriptiei medicale.

Acțiune:

Aspegic 500 este recomandat pentru actiunile sale analgezica, antifebrila si, in doze mari, antiinflamatorii in: diverse dureri, cefalee, dureri dentare, nevralgii, sciatica, lumbago, febra musculara, artroza; stari febrile, stari gripale, guturai, diverse afectiuni specifice sezonului rece; afectiuni reumatice.

Compoziție ASPEGIC 500, pulb.:

Acetilsalicilat de lizina: 900 mg, corespunzand la 500 mg acid acetilsalicilic. Excipienti (aroma de mandarine etc.) pentru un plic. Aspegic 500 nu contine sodiu, acest produs poate fi utilizat chiar si in caz de regim strict fara sare.

Precauții:

Se recomanda avizul medicului in caz de antecedent de ulcer gastric, de tratament anticoagulant asociat, de tratament prelungit sau in doze mari, de astm, de insuficienta renala, de antecedent alergic la acid acetilsalicilic sau la salicilati, de dispozitiv intrauterin. Sarcina: A se evita un tratament prelungit in timpul sarcinii. Administrarea izolata in timpul primelor doua trimestre ale sarcinii nu creeaza probleme.
Alte medicamente cu substanța activă acidum acetylsalycilicum:
Medicamente cu indicații asemănătoare cu ASPEGIC 500, pulb.(din aceeași clasă):
Dacă ați descoperit inexactități în prospectul ASPEGIC 500, pulb. vă rugăm să ne sesizați printr-un mesaj rapid de pe pagina de contact. Mulțumim anticipat!
Echipa ROmedic nu încurajează autotratamentul. Este foarte periculos să luați medicație fără indicația medicului. Nu există medicament "sigur", toate au efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului nu este suficient...există medicamente care pot fi nocive doar în anumite condiții, nespecificate pe prospect. ROmedic nu își asumă responsabilitatea asupra efectelor pe care acest site le are asupra vizitatorilor.