Prospect Flaxilip

Producator: Wave Pharma, Marea Britanie
Categoria: Scaderea colesterolului

Indicații Flaxilip:

Tulburari asociate hiperlipidemiei
- Hipercolesterolemie
- Boala coronariana
- Tulburari cardiace asociate aterosclerozei

Administrare Flaxilip:

1-2 capsule, de 2 ori pe zi. Capsulele se inghit intregi cu un pahar de apa.

Compoziție Flaxilip:

Flaxilip este un produs hipocolesterolemiant si aterosclerotic natural cu extracte din plantele: Allium Sativum, Commiphora Mukul, Linum Usitatissimum si Trigonella Foenum graecum.

Allium Sativum si compusii sai pe baza de sulf inhiba sinteza colesterolului la nivelul ficatului.

Compusii prezenti in Allium Sativum au rol antioxidant. Ei inhiba formarea radicalilor liberi si protejeaza lipoproteinele cu densitate mica fata de oxidarea produsa de radicalii liberi.

Commiphora Mukul are proprietati hipocolesterolemiante, hipolipidemice si antiaterosclerotice.

Uleiul de Linum Usitatissimum este o sursa bogata de acid alfa-linoleic. Dieta bogata in acid alfa-linoleic este asociata cu un risc scazut de boala coronariana si mai multe tipuri de cancer.

Uleiul de Linum Usitatissimum este indicat in hiperlipedemie, reducerea tensiunii arteriale, scaderea agregarii plachetare, prevenirea accidentelor vasculare cerebrale.

Dintre constituentii din Trigonella Foenumgraecum se pot mentiona: saponinele, flavonoide, vitamine (in special A, B1 si C) si minerale ( in principal calciu si fier). Trigonella Foenumgraecum scade glicemia si colesterolemia.

Fiecare capsula contine:
- Pudra deshidratata de Allium Sativum 200 mg
- Extract de Commiphora Mukul 100 mg
- Ulei de Linum Usitatissimum 700 mg
- Extract de Trigonella Foenumgraecum 10 mg
Excipienti: ulei de soia.

Prezentare ambalaj:

60 capsule
Dacă ați descoperit inexactități în prospectul Flaxilip vă rugăm să ne sesizați printr-un mesaj rapid de pe pagina de contact. Mulțumim anticipat!
Echipa ROmedic nu încurajează autotratamentul. Este foarte periculos să luați medicație fără indicația medicului. Nu există medicament "sigur", toate au efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului nu este suficient...există medicamente care pot fi nocive doar în anumite condiții, nespecificate pe prospect. ROmedic nu își asumă responsabilitatea asupra efectelor pe care acest site le are asupra vizitatorilor.