Prospect HIRAMNITAN, caps.

Substanța activă: plante
Clasa ATC: [A02BX]: tractul digestiv si metabolism >> antiacide, antiulceroase, antiflatulente >> medicamente pentru tratamentul ulcerului peptic >> alte medicamente pentru tratamentul ulcerului peptic

Indicații HIRAMNITAN, caps.:

Capsulele sunt recomandate ca medicatie adjuvanta in gastrite si ulcer.
Colirul poate fi util in arsuri corneo-conjuctivale chimice sau fizice, in keratite si dupa anumite interventii oftalmologice, plastice si reparatorii.

Administrare HIRAMNITAN, caps.:

Capsulele sunt recomandate ca medicatie adjuvanta in gastrite si ulcer; se administreaza oral cate o capsula de 3 ori/zi (cu 1/2 de ora inainte de mese).
Colirul poate fi util in arsuri corneo-conjuctivale chimice sau fizice, in keratite si dupa anumite interventii oftalmologice, plastice si reparatorii; se administreaza in instilatii conjunctivale.

Spray-ul este indicat in eriteme si arsuri cutanate superficiale; se pulverizeaza local, de la o distanta de 25 -30 cm (ferind ochii).
Pentru aplicarea locala este necesara respectarea conditiilor de asepsie (cand este cazul).

Acțiune:

Uleiul gras de catina este bogat in vitamine (indeosebi in carotenoide); capsulele, colirul si spray-ul cu ulei de catina si adaos de alfa-tocoferol au proprietati antiinflamatorii si favorizeaza procesele de reparare tisulara.

Compoziție HIRAMNITAN, caps.:

Capsule gelatinoase continand ulei de catina (oleum Hippophaës) 300 mg si alfa-tocoferol acetat 0,3 mg (flac. cu 90 buc.); colir continand ulei de catina 3,03 g, alfa-tocoferol acetat 9,7 mg, menadiona 10 mg, 0l. Helianthi 6,15 g; flacoane cu spray continand ulei de catina 20 g si alfa-tocoferol acetat 20 mg.
Medicamente cu indicații asemănătoare cu HIRAMNITAN, caps.(din aceeași clasă):
Dacă ați descoperit inexactități în prospectul HIRAMNITAN, caps. vă rugăm să ne sesizați printr-un mesaj rapid de pe pagina de contact. Mulțumim anticipat!
Echipa ROmedic nu încurajează autotratamentul. Este foarte periculos să luați medicație fără indicația medicului. Nu există medicament "sigur", toate au efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului nu este suficient...există medicamente care pot fi nocive doar în anumite condiții, nespecificate pe prospect. ROmedic nu își asumă responsabilitatea asupra efectelor pe care acest site le are asupra vizitatorilor.