Prospect PLAK OUT, gel

Substanța activă: chlorhexidin digluconatum
Producator: "Santa" N. Balanos
Clasa ATC: [A01AB]: tractul digestiv si metabolism >> produse pentru cavitatea bucala >> produse pentru cavitatea bucala >> antiinfectioase locale

Indicații PLAK OUT, gel:

Protetica-Ortodontie: Fiecare lucrare protetica imobila sau mobila, creste concentratia microbiana in anumite puncte, putand conduce la gingivite, parodontite sau carii dentare. Dupa o buna spalare a cavitatii bucale si inainte de a se aplica lucrarea protetica, se intinde un strat fin de Plak Out Gel in punctele in care aceasta vine in contact cu dintii sau mucoasa. Puntile imobile si lucrarile protetice mobile se spala prin periere. Se aplica Plak Out Gel, cu ajutorul degetului si in spatiile interdentare ale lucrarilor protetice. Se indica a se folosi de 2 ori pe zi. Parodontologie: Se utilizeaza atat in timpul tratamentului gingivitelor hemoragice si chisturilor parodontale cat si dupa.

Se aplica Plak Out Gel in spatiile interdentare. Interventii bucale: Dupa fiecare interventie bucala, pentru o mai rapida cicatrizare, se aplica gelul cu degetul sau direct cu tubul, in zona afectata, sau in jurul acesteia. Folosirea Plak Out-ului poate determina o coloratie inchisa a dintilor, care dispare dupa o buna periere a lor.

Acțiune:

Este un produs cu o inalta activitate antimicrobiana. Impiedica formarea tartrului si reduce procesele inflamatorii in gingivite si periodontite. De asemenea, impiedica formarea cariilor si elimina mirosul neplacut al gurii.

Compoziție PLAK OUT, gel:

Clorhexidin digluconat 0,2%, substante aromatice, excip. ad gelatum.
Alte medicamente cu substanța activă chlorhexidin digluconatum:
Medicamente cu indicații asemănătoare cu PLAK OUT, gel(din aceeași clasă):
Dacă ați descoperit inexactități în prospectul PLAK OUT, gel vă rugăm să ne sesizați printr-un mesaj rapid de pe pagina de contact. Mulțumim anticipat!
Echipa ROmedic nu încurajează autotratamentul. Este foarte periculos să luați medicație fără indicația medicului. Nu există medicament "sigur", toate au efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului nu este suficient...există medicamente care pot fi nocive doar în anumite condiții, nespecificate pe prospect. ROmedic nu își asumă responsabilitatea asupra efectelor pe care acest site le are asupra vizitatorilor.