Prospect TRAVOCORT, crema

Substanța activă: combinatii
Producator: Schering AG
Clasa ATC: [D07XC]: preparate dermatologice >> corticosteroizi de uz dermatologic >> corticosteroizi in alte combinatii >> corticosteroizi puternici in alte combinatii

Indicații TRAVOCORT, crema:

Tratamentul initial al dermatomicozelor la care sunt prezente modificari cutanate inflamatorii sau eczematoase.

Contraindicații:

Procese patologice cutanate specifice (lues, TBC), varicela, reactii vaccinale, dermatita periorala, rozacee; va fi evitata, din principiu, aplicarea in primul trimestru al sarcinii, mai ales pe suprafete mari sau in aplicatii prelungite. Hipersensibilitate la cetilstearilalcool.

Administrare TRAVOCORT, crema:

In general, aplicatiile se fac de doua ori pe zi, atat timp cat persista manifestarile inflamatorii, totusi nu mai mult de 2 saptamani. In continuare sau dupa, se va aplica tratamentul cu Travogen crema lipsita de corticoizi.

Acțiune:

Produs dermatologic pentru aplicare externa.

Compoziție TRAVOCORT, crema:

1 g crema contine 10 mg isoconazolnitrat si 1 mg difluocortolon-21-valerat.

Reacții adverse ale TRAVOCORT, crema:

In cazuri rare, fenomene de iritatie sau reactii alergice tegumentare. Dupa aplicatii intinse pe suprafete mari si/sau prelungite sunt posibile: atrofia pielii, teleangiectazie, striuri, aparitii acneiforme, dermatita periorala si hipertricoza, precum si modificari sistematice prin reabsorbtia corticoidului. Atentie: la nou-nascutii ale caror mame au urmat in timpul sarcinii sau alaptarii un tratament aplicat pe o suprafata mare sau timp indelungat (posibia reducere a functiei glandei suprarenale). Recomandari: La infectii mixte bacteriene cu germeni gram negativi poate fi necesar un tratament specific complementar.
Medicamente cu indicații asemănătoare cu TRAVOCORT, crema(din aceeași clasă):
Dacă ați descoperit inexactități în prospectul TRAVOCORT, crema vă rugăm să ne sesizați printr-un mesaj rapid de pe pagina de contact. Mulțumim anticipat!
Echipa ROmedic nu încurajează autotratamentul. Este foarte periculos să luați medicație fără indicația medicului. Nu există medicament "sigur", toate au efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului nu este suficient...există medicamente care pot fi nocive doar în anumite condiții, nespecificate pe prospect. ROmedic nu își asumă responsabilitatea asupra efectelor pe care acest site le are asupra vizitatorilor.