Prospect 4 BONES

Producator: Sun Medic
Categoria: Vitamine si minerale

Indicații 4 BONES:

Carența de calciu
Menținerea sănătății sistemului osos și a dinților
Pentru femei însărcinate sau care alăptează
Femei la menopauză

Administrare 4 BONES:

- 1-2 tablete pe zi. Tabletele se inghit cu un pahar cu apă după masă.

Acțiune:

-4 BONES tablete acoperite conţin un complex de Calciu natural Hidroxiapatită şi alte trei săruri de calciu, formulate impreună cu Vitamina D3 şi alte minerale cu efect important in menţinerea stării de sănătate a organismului şi in special a oaselor.

-4 BONES este cea mai complexă asociere de minerale şi vitamine, in proporţii care asigură o absorbţie eficientă pentru menţinerea densităţii osoase, a bunei funcţionări a sistemului nervos, muscular, cardio-vascular, endocrin, imunitar si digestiv.

Compoziție 4 BONES:

- Calciul = este mineralul prezent in cantitatea cea mai mare in corpul omenesc (un kilogram - un kilogram şi jumătate ). Aproape intreaga cantitate de calciu din corp este fixată in oase şi dinţi iar restul este distribuit in ţesuturi şi in lichide biologice. Funcţia principală a calciului in organism este să consolideze şi să menţină in stare bună de funcţionare scheletul şi dinţii. Absorbţia calciului se face in prezenta unei cantităţi suficiente de vitamina D.

- Vitamina D3 = are rol deosebit de important in menţinerea concentraţiei serice de calciu şi fosfor in limite normale.

- Magneziul = are rol in metabolismul vitaminei C, al calciului, fosforului, sodiului şi potasiului. Este esenţial pentru buna funcţionare a muşchilor şi nervilor. Absorbţia intestinală depinde, inainte de toate, de cantitatea de magneziu ingerată. Magneziul impiedică formarea depunerilor de calciu, a calculilor renali şi biliari. El constituie un factor de creştere, un tonic general, un regenerator celular, un echilibrant psihic şi un drenor hepatic. Contribuie la menţinerea unui sistem cardiovascular sănătos şi previne atacurile de inimă. Are acţiune antidepresivă, fiind cunoscut şi ca mineral antistres.

- Manganul = este necesar pentru menţinerea stării de sănătate a pielii, oaselor şi a cartilagiilor, menţinerea in parametrii normali a zahărului din sânge; este important pentru activarea enzimei antioxidante.

- Zincul = este necesar pentru menţinerea stării de sănătate a vederii, gustului, mirosului şi a pielii. Joacă un rol important in fertilitate, sinteza de proteine şi regularizarea zahărului din sânge.

- Cuprul = este necesar pentru producerea de ATP, a celulor roşii şi colagen, dezvoltarea normală a oaselor, a creierului şi a nervilor tisulari.

-Fiecare tabletă acoperită de 4 BONES conţine:
-Calciu total.....................................................................500,2 mg
(sub formă de Carbonat de calciu 1000 mg, Citrat de calciu 200 mg, Hidroxiapatită Microcristalină Complex 150 mg, Fosfat de calciu bibazic 85 mg)
-Vitamina D3 (stabilizată)........................................................2 mg
-Magneziu............................................................................40 mg
(sub formă de Oxid de magneziu)
-Mangan............................................................................1,8 mg
(sub formă de Sulfat de mangan monohidrat)
-Zinc..................................................................................7,5 mg
(sub formă de Sulfat de zinc monohidrat)
-Cupru................................................................................1,5 mg
(sub formă de Sulfat de cupru pentahidrat)
-Excipienţi:
-Amidon de porumb, Propil paraben, Metil paraben, Borax (E 285), Crospovidonă, Talc purificat, Stearat de magneziu, Gelatină, Glicerină, Colorant Brilliant Blue FCF, Dioxid de titan (E 171), Apă purificată.

Atenționări:

- A nu se depăşi doza zilnică recomandată.
- Acest produs este un supliment alimentar şi nu înlocuieşte un regim alimentar variat.
- A nu se consuma după data de expirare înscrisă pe ambalaj.

Prezentare ambalaj:

-Cutie de carton ce conţine 2 blistere a câte 15 tablete.

Condiții de păstrare:

- A se păstra la temperaturi sub 25° C.
- A se feri de lumină şi umezeală.
- A nu se lăsa la indemina şi vederea copiilor.
Dacă ați descoperit inexactități în prospectul 4 BONES vă rugăm să ne sesizați printr-un mesaj rapid de pe pagina de contact. Mulțumim anticipat!
Echipa ROmedic nu încurajează autotratamentul. Este foarte periculos să luați medicație fără indicația medicului. Nu există medicament "sigur", toate au efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului nu este suficient...există medicamente care pot fi nocive doar în anumite condiții, nespecificate pe prospect. ROmedic nu își asumă responsabilitatea asupra efectelor pe care acest site le are asupra vizitatorilor.