Prospect 8 Cereale cu Fructe Nestle

Producator: Nestle SA Elvetia
Categoria: Cereale

Acțiune:

NESTLÉ 8 Cereale cu fructe si Bifidus BL. Ofera-i bebelusului tau o masa delicioasa din 8 Cereale cu fructe. Fructele provin din surse sigure si atent controlate. Contine gluten. Se prepara instant cu lapte pentru sugari.

Gustoase si hranitoare, cerealele NESTLÉ il vor cuceri repede pe micut, devenind meniul sau preferat.

Cerealele NESTLÉ sunt prelucrate printr-un proces tehnologic special - CHE (Cereale Hidrolizate Enzimatic), patentat de Nestlé si folosit de mai bine de 10 ani, si de aceea cerealele sunt mai fine, mai omogene si mai USOR DE DIGERAT.

Cerealele NESTLÉ sunt suplimentate cu:
o probiotice Bifidus BL care stimuleaza sistemul imunitar de aparare si protejeaza bebelusul de infectiile digestive
o Fier, pentru a sustine formarea globulelor rosii
o Calciu pentru oase si dinti puternici
o Vitamine pentru o dezvoltare armonioasa
Nu contin conservanti sau coloranti artificiali.

Prezentare ambalaj:

250 g.
Dacă ați descoperit inexactități în prospectul 8 Cereale cu Fructe Nestle vă rugăm să ne sesizați printr-un mesaj rapid de pe pagina de contact. Mulțumim anticipat!
Echipa ROmedic nu încurajează autotratamentul. Este foarte periculos să luați medicație fără indicația medicului. Nu există medicament "sigur", toate au efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului nu este suficient...există medicamente care pot fi nocive doar în anumite condiții, nespecificate pe prospect. ROmedic nu își asumă responsabilitatea asupra efectelor pe care acest site le are asupra vizitatorilor.