Prospect A-cerumen solutie auriculara 2 ml

Producator: Laboratoires Gilbert Franta
Categoria: Ingrijirea urechilor
Tip: Solutie

Indicații A-cerumen solutie auriculara 2 ml:

A-Cerumen este o solutie de igiena, delicata avand la baza agenti tensioactivi.

A-Cerumen permite regularizarea germenilor prezenti in mod natural pe suprafata pielii de la nivelul conductului auditiv extern. Ajuta la lubrifierea timpanului care in lipsa cerumenului devine rigid, dur si nu mai poate asigura la fel de bine transmiterea sunetului.
A-Cerumenul se elimina in mod natural catre exterior, din conductul auditiv extern, datorita miscarilor de masticatie ale maxilarului. Alterarea acestui proces provoaca acumularea cerumenului. Dopul astfel format, altereaza buna functionare a urechii si se manifesta prin scaderea auzului, aparitia de zumzete , vertij etc.

Utilizarea de solutii de igiena auriculara, neagresive, contribuie la mentinerea conductului auditiv extern curat si previne formarea dopurilor de cerumen.

A-Cerumen este indicat pentru copiii de peste 30 luni si pentru adulti pentru utilizare regulata pentru eliminarea rezidurilor de cerumen si prevenirea formarii dopurilor dizolvarea dopurilor de cerumen. Utilizarea regulata a produsului duce la eliminarea rezidurilor de cerumen si prevenirea formarii dopurilor. Dizovarea dopurilor de cerumen.

Administrare A-cerumen solutie auriculara 2 ml:

Pentru igiena regulata a urechii se administreaza de 2 ori pe saptamana.

Pentru eliminarea dopurilor de cerumen se administreaza 3-4 zile consecutiv dimineata si seara.

Introduceti in fiecare ureche jumatate din continutul unei doze si lasati aproximativ un minut sa actioneza solutia.

Compoziție A-cerumen solutie auriculara 2 ml:

Tea colagen hidroizolat din ulei de cocos 20 g,
Coco Betaina 6 g,
Methyl Glucose Dioleate 1.5 g si excipienti.

Precauții:

Dupa deschidere, flaconul trebuie folosit in 24 de ore.

Prezentare ambalaj:

Cutie cu 10 unidoze de 2 ml de solutie pentru dizolvarea dopurilor de cerumen.
Dacă ați descoperit inexactități în prospectul A-cerumen solutie auriculara 2 ml vă rugăm să ne sesizați printr-un mesaj rapid de pe pagina de contact. Mulțumim anticipat!
Echipa ROmedic nu încurajează autotratamentul. Este foarte periculos să luați medicație fără indicația medicului. Nu există medicament "sigur", toate au efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului nu este suficient...există medicamente care pot fi nocive doar în anumite condiții, nespecificate pe prospect. ROmedic nu își asumă responsabilitatea asupra efectelor pe care acest site le are asupra vizitatorilor.