Prospect EPIRAX, draj.

Substanța activă: combinatii
Producator: E.I.P.I.C.O.
Clasa ATC: [N05BN]: sistemul nervos >> psiholeptice >> anxiolitice >>

Indicații EPIRAX, draj.:

Ulcer gastric si duodenal, grastroduodenite, hipersecretie si hipermotilitate a tractului digestiv, dispepsie, diskinezie biliara, colon spastic sau iritabil, colite, diaree, spasm si diskinezie ureterala, vezica urinara iritabila, enurezis nocturn, dismenoree.

Contraindicații:

Glaucom, adenom de prostata, staza gastrica, hipomotilitate digestiva.

Administrare EPIRAX, draj.:

3 - 4 comprimate pe zi inaintea meselor si la culcare. La varstnici si debili: initial 1 - 2 comprimate pe zi si se creste gradat pana la doza cea mai eficienta si mai bine tolerata. In dismenoree tratamentul incepe cu 3 - 4 zile inaintea aparitiei menstrei. In enurezisul nocturn: pana la 11 ani - 1 comprimat seara timp de 6 saptamani; peste 11 ani - 2 comprimate seara timp de 6 saptamani.

Acțiune:

Produsul combina efectul anxiolitic al clordiazepoxidului si cel anticolinergic al bromurii de clidinium, asigurand o normalizare a functiilor visceromotorii.

Compoziție EPIRAX, draj.:

Fiecare comprimat contine: clordiazepoxid 5 mg; bromura de clidinium 2,5 mg.

Reacții adverse ale EPIRAX, draj.:

Uscaciunea gurii, constipatie, tulburari de mictiune, cresterea presiunii oculare.
Dacă ați descoperit inexactități în prospectul EPIRAX, draj. vă rugăm să ne sesizați printr-un mesaj rapid de pe pagina de contact. Mulțumim anticipat!
Echipa ROmedic nu încurajează autotratamentul. Este foarte periculos să luați medicație fără indicația medicului. Nu există medicament "sigur", toate au efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului nu este suficient...există medicamente care pot fi nocive doar în anumite condiții, nespecificate pe prospect. ROmedic nu își asumă responsabilitatea asupra efectelor pe care acest site le are asupra vizitatorilor.