Prospect Extract de afin - Tinctura

Producator: Dacia Plant SRL Romania
Categoria: Extracte

Indicații Extract de afin - Tinctura:

Este indicat intern in:
- diaree, enterita, enterocolita, colita de fermentatie, colita de putrefactie, hemoroizi sangeranzi, fistule anale.
- diabet.
- infectii renale si urinare insotite de scurgeri purulente ori de sangerari; in acest caz se foloseste ca adjuvant pentru efectul anticataral si cictrizant, dar necesita asocierea cu plante antiinfectioase mai energice cum ar fi tinctura de ienupar, guta, reumatism, exces de uree in sange, oxiuraza

Administrare Extract de afin - Tinctura:

Intern, se iau 50 de picaturi de tinctura diluate in jumatate de cana de apa, de 4 ori pe zi.

Acțiune:

Planta specifica zonelor inalte, Afinul poseda o actiune benefica asupra organismului.

Dintre actiunile afinului cele mai puternice sunt cele hipoglicemiante, astringente, anti-bacteriene, vermifuge.

Aceasta planta este o speranta in tratarea diabetului (care numai in tara noastra afecteaza peste 400.000 de oameni), diferitelor afectiuni intestinale (care cunosc o agravare in ultimii ani din cauza stresului si alimentatiei incorecte) si renale.

Intern, Tinctura de afin prezinta actiuni: anti-bacteriene, anti-diareice, antiseptice intestinale, astringente, cicatrizant gastric, intestinal si urinar, hipoglicemiant.

In uzul extern, aceata poseda caracteristici: antiinfectioase si astringente.

Precauții:

Tinctura de frunze afin scade foarte puternic glicemia. Este recomadat ca diabeticii insulino-dependenti sa fie tinuti sub supraveghere stricta mai ales in primele saptamani ale tratamentului, incepand cu o doza mai mica de 2 lingurite pe zi, care va fi crescuta gradat la 4 lingurite pe zi.

Prezentare ambalaj:

50 ml.
Dacă ați descoperit inexactități în prospectul Extract de afin - Tinctura vă rugăm să ne sesizați printr-un mesaj rapid de pe pagina de contact. Mulțumim anticipat!
Echipa ROmedic nu încurajează autotratamentul. Este foarte periculos să luați medicație fără indicația medicului. Nu există medicament "sigur", toate au efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului nu este suficient...există medicamente care pot fi nocive doar în anumite condiții, nespecificate pe prospect. ROmedic nu își asumă responsabilitatea asupra efectelor pe care acest site le are asupra vizitatorilor.