Prospect Gemoderiva din muguri de fag

Producator: Hofigal Export-Import SA Romania
Categoria: Extracte

Indicații Gemoderiva din muguri de fag:

Gemoderivat din muguri de fag este recomandat in stari de imunodeficienta primara prin hipogamaglobulinemie (hipogamaglobulinemia tranzitorie infantila, deficitul izolat de IgA sau IgM, etc.), imunodeficienta secundara prin hipogamaglobulinemie (in steatoza hepatica, malnutritie, enteropatii cu pierderi de proteine.

Este foarete eficient si in hipogamaglobulinemie dupa unele infectii recidivante, post soc traumatic, post soc psihic, dupa tratament prelungit cu corticosteroizi sau ACTH, radioterapie), hipoalbuminemie din amiloidoza, nefrite cronice, insuficienta hepatica, radioterapie prelungita, obezitate cu retentie hidrica, celulita, insuficienta renala, litiaza renala, cistopielite, nefroangioscleroza, emfizem pulmonar si fibroscleroza pulmonara.

Administrare Gemoderiva din muguri de fag:

1 doza de 1,5 ml de 2 ori pe zi, diluata in putina apa, cu 15 minute inainte de mese.
Preparatul diluat se soarbe lent si se tine cat mai mult in gura pentru favorizarea absorbtiei prin mucoasa bucala.

Se administreaza pe o perioada de 3 saptamani pana la 2 luni.
Copii: o jumatate de doza de 1,5 ml odata pe zi diluata in putina apa, cu 15 minute inainte de masa.

Se poate asocia cu alte extracte glicerohidroalcoolice in functie de boala, durata bolii, varsta etc. La indicatiile medicului se pot schimba asocierile.

Acțiune:

Poseda actiuni precum: imunostimulatoare, drenor renal in tulburari metabolice si antidematoasa.

Precauții:

In perioada sarcinii si de alaptare, in diateze hemoragice si tratamente cu medicamente anticoagulanta se poate administra DOAR la indicatia medicului.

Prezentare ambalaj:

30 doze.
Dacă ați descoperit inexactități în prospectul Gemoderiva din muguri de fag vă rugăm să ne sesizați printr-un mesaj rapid de pe pagina de contact. Mulțumim anticipat!
Echipa ROmedic nu încurajează autotratamentul. Este foarte periculos să luați medicație fără indicația medicului. Nu există medicament "sigur", toate au efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului nu este suficient...există medicamente care pot fi nocive doar în anumite condiții, nespecificate pe prospect. ROmedic nu își asumă responsabilitatea asupra efectelor pe care acest site le are asupra vizitatorilor.