Prospect LIBRAX, draj.

Substanța activă: combinatii
Clasa ATC: [A03CA]: tractul digestiv si metabolism >> antispastice, anticolinergice si stimulante peristaltice >> antispastice in asociere cu psiholeptice >> anticholinergice sintetice in combinatie cu psiholeptice

Indicații LIBRAX, draj.:

Librax este utilizat in tratamentul ulcerului gastric, sindromul colonului iritabil si in cazul infectiilor intestinale.

Contraindicații:

Nu luati Librax daca sunteti alergic la ingredientele medicamentului sau la alte medicamente care contin benzodiazepines (Xanax, Tranxene, Vallum, Ativan, Serax).
Librax poate cauza malformatii congenitale la nenascuti. NU luati acest medicament daca sunteti insarcinata.

Discutati cu medicul dvs daca aveti probleme cu respiratia, afectiuni renale sau hepatice, despresie, etc.
Medicamente cu indicații asemănătoare cu LIBRAX, draj.(din aceeași clasă):
Dacă ați descoperit inexactități în prospectul LIBRAX, draj. vă rugăm să ne sesizați printr-un mesaj rapid de pe pagina de contact. Mulțumim anticipat!
Echipa ROmedic nu încurajează autotratamentul. Este foarte periculos să luați medicație fără indicația medicului. Nu există medicament "sigur", toate au efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului nu este suficient...există medicamente care pot fi nocive doar în anumite condiții, nespecificate pe prospect. ROmedic nu își asumă responsabilitatea asupra efectelor pe care acest site le are asupra vizitatorilor.