Prospect Nervosedin C

Producator: Plantavorel SA Romania
Categoria: Produse fitoterapice
Tip: Tablete

Indicații Nervosedin C:

Este recomandat ca supliment nutritiv persoanelor hipersensibile, emotive, predispuse la hiperexcitabilitate nervoasa, nelinistite, persoanelor cu hipertiroidie, insomnie si femeilor aflate in preclimax sau la menopauza.

Administrare Nervosedin C:

1-2 tablete de trei ori pe zi.

In caz de insomnii se iau 2 tablete seara, cu o ora inainte de culcare.

Acțiune:

Acest produs permite combinarea principiilor active din:
- valeriana (cu actiune sedativa manifestata atat la nivelul sistemului nervos central si periferic cat si la nivelul sistemului cardiac),
- cu cele din sovarf (cu actiune anispastica a musculaturii netede si de normalizare a respiratiei),
- hamei (ce prezinta proprietati sedative blande, antibacteriene si tonic amare),
- levantica (cu continut in ulei esential in proportie de aproximativ 1%, ce prezinta actiune sedativa asupra sistemului nervos central, antiseptica, cicatrizanta, diuretica),
- talpa gastii (cu continut in alcaloizi, flavone, saponozide, ce actioneaza prin relaxarea musculaturii netede a vaselor sanguine care alimenteaza inima sau asupra musculaturii inimii)
- paducel (contine fractiuni flavonozidice biologic active ce favorizeaza dilatarea coronarelor si imbunatatesc irigarea cu sange a creierului cu o crestere corespunzatoare a functionarii acestuia, iar la nivelul inimii, imbunatatesc circulatia sanguina si potentialul energetic al miocardului).

Nervosedin C este anxiolitic, spasmolitic si usor hipotensiv.

Compoziție Nervosedin C:

Tabletele contin extracte vegetale din sovarf, talpa gastii, paducel, hamei, pulbere vegetala din valeriana si ulei volatil de levantica.

Prezentare ambalaj:

20 tablete.
Dacă ați descoperit inexactități în prospectul Nervosedin C vă rugăm să ne sesizați printr-un mesaj rapid de pe pagina de contact. Mulțumim anticipat!
Echipa ROmedic nu încurajează autotratamentul. Este foarte periculos să luați medicație fără indicația medicului. Nu există medicament "sigur", toate au efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului nu este suficient...există medicamente care pot fi nocive doar în anumite condiții, nespecificate pe prospect. ROmedic nu își asumă responsabilitatea asupra efectelor pe care acest site le are asupra vizitatorilor.