Prospect OXYCORT, spray

Substanța activă: combinatii
Producator: Polfa - Tachomin
Clasa ATC: [D07CA]: preparate dermatologice >> corticosteroizi de uz dermatologic >> corticosteroizi in combinatie cu antibiotice >> corticosteroizi cu potenta slaba

Indicații OXYCORT, spray:

Oxycort spray faciliteaza resorbtia si hidrofilia, fara sa deranjeze schimbul de gaze al tesuturilor. Protejeaza ranile in caz de infectie. Oxycort spray are o actiune locala rapida si de calmare a simptomelor: iritatii, arsuri, durere etc. Ca un rezultat al evaporarii gazului component al Oxycortului (propilena) la suprafata de contact a pielii tratate, senzatia de rece, efect aditional, racoritor care potenteaza actiunea curativa a produsului. Oxycort spray se foloseste local in terapia ranilor de piele si in chirurgia clinica cand apar complicatii exsudative ale pielii.

Contraindicații:

Preparatul nu se va folosi in cazul pacientilor alergici la oxitetraciclina. Utilizarea numai conform prescriptiei medicului.

Administrare OXYCORT, spray:

1. Agitati flaconul inainte de utilizare; 2. Pentru folosire se tine flaconul drept; 3. Scoateti capacul flaconului; 4. Tinand flaconul drept, apasati pe supapa si pulverizati de la o distanta de 20-30 cm suprafata de tratat timp de 1-3 secunde.

Acțiune:

Oxycort spray combina actiunea antiinflamatoare si antialergica a hidrocortizonului cu actiunea antiinfectioasa a oxitetraciclinei.

Compoziție OXYCORT, spray:

Oxitetracicline hcl 0,400 g; Hidrocortizon 0,133 g; Vehicul la 100 g.

Precauții:

Produsul se foloseste numai extern. In timpul folosirii produsului, ochii se protejeaza de actionarea sprayului, iar flaconul nu trebuie expus la caldura. Flacoanele se protejeaza de lumina si trebuie pastrate in locuri uscate si racoroase.
Medicamente cu indicații asemănătoare cu OXYCORT, spray(din aceeași clasă):
Dacă ați descoperit inexactități în prospectul OXYCORT, spray vă rugăm să ne sesizați printr-un mesaj rapid de pe pagina de contact. Mulțumim anticipat!
Echipa ROmedic nu încurajează autotratamentul. Este foarte periculos să luați medicație fără indicația medicului. Nu există medicament "sigur", toate au efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului nu este suficient...există medicamente care pot fi nocive doar în anumite condiții, nespecificate pe prospect. ROmedic nu își asumă responsabilitatea asupra efectelor pe care acest site le are asupra vizitatorilor.