Prospect SPARTEINA SULFAT, fiole

Substanța activă: sparteinum
Producator: Biofarm S.A.
Clasa ATC: [C01BA]: sistem cardiovascular >> terapia cordului >> antiaritmice clasa i si iii >> antiaritmice clasa Ia

Indicații SPARTEINA SULFAT, fiole:

Tahicardie sinusala de natura vegetativa, eretism cardiac; inducerea travaliului la termen. Efectele sunt inconstante, folosirea este limitata.

Contraindicații:

Miocardita, insuficienta cardiaca, bloc atrio-ventricular, bloc de ramura complet; nu se prescrie in timpul sarcinii; este contraindicat in caz de hipertonie sau contractii excesive ale uterului. Nu se asociaza cu oxitocina (provoaca accidente obstetricale) si cu adrenalina (risc de sincopa); este incompatibil cu solutiile alcaline, taninuri, iod si ioduri.

Administrare SPARTEINA SULFAT, fiole:

Injectii subcutanate sau intramusculare, cate 2-7 fiole (40-140 mg) o data, se poate repeta dupa o ora, apoi o data pe zi; a nu se depasi 150 mg o data si 600 mg in 24 de ore.

Acțiune:

Antiaritmic, micsoreaza excitabilitatea si intarzie conducerea prin actiune directa asupra miocardului; stimuleaza motilitatea fizica a uterului.

Compoziție SPARTEINA SULFAT, fiole:

Fiole a 1 ml solutie apoasa injectabila continand sparteina sulfat 20 mg

Reacții adverse ale SPARTEINA SULFAT, fiole:

Dozele mari pot provoca cefalee, ameteli, tulburari de vedere, tulburari gastrointestinale.
Medicamente cu indicații asemănătoare cu SPARTEINA SULFAT, fiole(din aceeași clasă):
Dacă ați descoperit inexactități în prospectul SPARTEINA SULFAT, fiole vă rugăm să ne sesizați printr-un mesaj rapid de pe pagina de contact. Mulțumim anticipat!
Echipa ROmedic nu încurajează autotratamentul. Este foarte periculos să luați medicație fără indicația medicului. Nu există medicament "sigur", toate au efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului nu este suficient...există medicamente care pot fi nocive doar în anumite condiții, nespecificate pe prospect. ROmedic nu își asumă responsabilitatea asupra efectelor pe care acest site le are asupra vizitatorilor.