Prospect Stopartroz Ultra, plicuri

Substanța activă: combinatii
Producator: Rompharm Company

Indicații Stopartroz Ultra, plicuri:

Actioneaza la nivelul cartilajului articular (genunchi, sold, coloana vertebrala, umar, mana, glezna), pe care il reface, imbunatateste mobilitatea, reduce durerea, fiind bine tolerat intarzie distrugerea cartilajului articular, fenomen care apare odata cu inaintarea in varsta reda mobilitatea articulatiilor.

Contraindicații:

Deoarece nu exista studii privind administrarea glucozaminei la femei gravide sau la mame care alapteaza, produsul nu este recomandat acestora.

Glucozamina este un zahar aminat, ca atare diabeticii ar trebui sa-1 utilizeze cu prudenta si sa-si controleze glicemia mai frecvent pe durata administrarii. Condroitina, avand o structura asemanatoare heparinei, nu se administreaza persoanelor sub tratament anticoagulant.

La pacienti cu dieta hipopotasica se va lua in considerare continutul in clorura de potasiu (278,00 mg/plic). Nu se administreaza la bolnavii de fenilcetonurie, datorita continutului de aspartam.

Administrare Stopartroz Ultra, plicuri:

Continutul unui plic dizolvat intr-un pahar cu apa se administreaza oral, o data pe zi, timp de 40- 60 zile.
Pentru a obtine un efect maxim se recomanda efectuarea a 4 cure pe an.

Intre doua cure consecutive se va face o pauza in administrare de 6 saptamani. La dozele recomandate produsul este bine tolerat, totusi pentru a evita eventualele inconveniente, produsul se va administra in timpul meselor.

Compoziție Stopartroz Ultra, plicuri:

Un plic cu pulbere contine:
*Sulfat de glucozamina (sare de potasiu) 1128,00 mg
*Sulfat de condroitina 250,00 mg

Excipienti:
- sorbitol,
- aspartam,
- acid citric anhidru,
- P.E.G. 4000 pentru un plic, pana la 3600 mg.
Dacă ați descoperit inexactități în prospectul Stopartroz Ultra, plicuri vă rugăm să ne sesizați printr-un mesaj rapid de pe pagina de contact. Mulțumim anticipat!
Echipa ROmedic nu încurajează autotratamentul. Este foarte periculos să luați medicație fără indicația medicului. Nu există medicament "sigur", toate au efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului nu este suficient...există medicamente care pot fi nocive doar în anumite condiții, nespecificate pe prospect. ROmedic nu își asumă responsabilitatea asupra efectelor pe care acest site le are asupra vizitatorilor.