Prospect SUCRAPHIL 1000, compr.

Substanța activă: sucralfatum
Clasa ATC: [A02BX]: tractul digestiv si metabolism >> antiacide, antiulceroase, antiflatulente >> medicamente pentru tratamentul ulcerului peptic >> alte medicamente pentru tratamentul ulcerului peptic

Indicații SUCRAPHIL 1000, compr.:

Sucraphil este recomandat pe termen scurt in tratamentul ulcerului duodenal si in terapia de intretinere a ulcerului duodenal.

Mai este utilizat in ulcerul gastric, refluxul gastro-duodenal si esofagita peptica, in tratamentul ulcerului esofagian cauzat de radiatii, chimoterpie si sclorterapie si in tratamentul de ulceratii orale si disfagie cu epidermoliza buloasa.
Alte medicamente cu substanța activă sucralfatum:
Medicamente cu indicații asemănătoare cu SUCRAPHIL 1000, compr.(din aceeași clasă):
Dacă ați descoperit inexactități în prospectul SUCRAPHIL 1000, compr. vă rugăm să ne sesizați printr-un mesaj rapid de pe pagina de contact. Mulțumim anticipat!
Echipa ROmedic nu încurajează autotratamentul. Este foarte periculos să luați medicație fără indicația medicului. Nu există medicament "sigur", toate au efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului nu este suficient...există medicamente care pot fi nocive doar în anumite condiții, nespecificate pe prospect. ROmedic nu își asumă responsabilitatea asupra efectelor pe care acest site le are asupra vizitatorilor.