Prospect CALCIUM WITH VIT.D, compr.film.

Substanța activă: combinatii
Clasa ATC: [A12AX]: tractul digestiv si metabolism >> substante minerale >> calcium >> calciu in combinatii

Indicații CALCIUM WITH VIT.D, compr.film.:

Un aport echilibrat de vitamine si minerale este important pentru functionarea normala si mentinerea capacitatii de efort a organismului.

Acțiune:

Calciul este o substanta minerala de importanta vitala pentru organism, fiind folosit in cadrul a numeroase procese biologice. Calciul este o componenta esentiala a partilor organismului (oase si dinti) si este necesar pentru mentinerea urmatoarelor functiuni:

* reconstructia si mentinerea osoasa
* transmiterea impulsurilor nervoase
* functionarea muschilor
* coagularea sangvina

Si in cazul unei sensibilitati crescute la expunerea la soare, poate sprijini organismul pentru a ramane in echilibru.

In cadrul sistemului locomotor, calciul indeplineste un rol esential atat in functionarea normala a muschilor, cat si in mentinerea structurii si rezistentei osoase. De aceea, calciul este un element esential pentru ca efortul fizic sa se desfasoare in conditii optime.

Calciul este componentul de baza al sistemului osos si detine roluri importante in stabilitatea acestuia. Deoarece este in permanenta excretat, trebuie sa avem in vedere un aport alimentar bogat in calciu.

Daca planul alimentar este sarac in calciu, atunci organismul isi mentine echilibrul prin mobilizarea acestui element de la nivel osos.

Vitamina D3 conduce preluarea de calciu si stimuleaza fixarea acestuia in oase. Aceasta poate fi produsa de catre organism prin expunerea la soare, dar productia proprie s-ar putea sa fie insuficienta pe termen lung, in special in timpul lunilor de iarna, cand organismul produce mai putina vitamina D.

Vitamina K este o substanta nutritiva importanta a schimburilor metabolice ale osului cu roluri in formarea structurii osoase. Este responsabila pentru formarea osteocalcinei, o proteina cu rol in fixarea calciului in oase.

De asemenea si vitamina C detine un rol important in refacerea substantei osoase; aceasta vitamina este folosita de organism si in procesele de aparare celulara, intervenind in mijloacele imunitare proprii organismului.

Combinatia este secretul!
Mineralul de importanta vitala - calciu, impreuna cu vitamina D3, vitamina C si vitamina K intr-o singura tableta! Important: Vitaminele C, K si D3 sprijina calciul in functia sa de stabilizator al oaselor.

Compoziție CALCIUM WITH VIT.D, compr.film.:

600 mg Calciu, 40 mg Vitamina C, 5 μg (200 U.I.) Vitamina D3, 80 μg Vitamina K
Medicamente cu indicații asemănătoare cu CALCIUM WITH VIT.D, compr.film.(din aceeași clasă):
Dacă ați descoperit inexactități în prospectul CALCIUM WITH VIT.D, compr.film. vă rugăm să ne sesizați printr-un mesaj rapid de pe pagina de contact. Mulțumim anticipat!
Echipa ROmedic nu încurajează autotratamentul. Este foarte periculos să luați medicație fără indicația medicului. Nu există medicament "sigur", toate au efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului nu este suficient...există medicamente care pot fi nocive doar în anumite condiții, nespecificate pe prospect. ROmedic nu își asumă responsabilitatea asupra efectelor pe care acest site le are asupra vizitatorilor.