Prospect CHILDREN CHEWABLES VITAMINS, compr.mast.

Substanța activă: combinatii
Clasa ATC: [A11CB]: tractul digestiv si metabolism >> vitamine >> vitamina a si d (inclusiv combinatii) >> vitamina A si D in combinatii

Indicații CHILDREN CHEWABLES VITAMINS, compr.mast.:

Pentru acoperirea necesitatilor nutritionale ale perioadei de crestere si dezvoltare; hipovitaminoze; dezechilibru alimentar, inapetenta, anemie, astenie, boli infectioase, convalescenta; profilactic si curativ in rahitism, dentitie intirziata, fracturi.

Administrare CHILDREN CHEWABLES VITAMINS, compr.mast.:

Copii intre 4 si 12 ani: se mesteca o tableta zilnic.
Copii sub 4 ani: dupa sfatul medicului.

Precauții:

A nu se depasi doza stabilita.
A se feri de accesul copiilor.
Medicamente cu indicații asemănătoare cu CHILDREN CHEWABLES VITAMINS, compr.mast.(din aceeași clasă):
Dacă ați descoperit inexactități în prospectul CHILDREN CHEWABLES VITAMINS, compr.mast. vă rugăm să ne sesizați printr-un mesaj rapid de pe pagina de contact. Mulțumim anticipat!
Echipa ROmedic nu încurajează autotratamentul. Este foarte periculos să luați medicație fără indicația medicului. Nu există medicament "sigur", toate au efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului nu este suficient...există medicamente care pot fi nocive doar în anumite condiții, nespecificate pe prospect. ROmedic nu își asumă responsabilitatea asupra efectelor pe care acest site le are asupra vizitatorilor.