Prospect SILODERM S1, ung.

Substanța activă: combinatii
Producator: Antibiotice-Iasi
Clasa ATC: [D02AX]: preparate dermatologice >> emoliente si protectoare >> emoliente si protectoare >> alte emoliente si protectoare

Indicații SILODERM S1, ung.:

Siloderm S1 se prezinta ca o crema onctuoasa, omogena, de culoare alb-galbuie, cu reactie slab acida, lipsita de toxicitate si bine tolerata de piele. Siloderm S1 apara pielea de solutiile de acizi (clorhidric, acetic), cleiuri, rasini, detergenti sintetici, uleiuri eterice sintetice, solutii de compusi ai cromului hexavalent, var stins, tincturi capilare, tioglicolat de amoniu. Siloderm S1 actioneaza bacteriostatic impotriva stafilococului auriu. Pe linga utilizarea sa in scopuri protectoare - profilactice, crema poate fi folosita si cu rol terapeutic in urmatoarele cazuri: iritatii si prurit cutanat, eritem sudoral, eritem actinic.

Contraindicații:

Dermite zemuinde, ulceratii cutanate, piodermite.

Administrare SILODERM S1, ung.:

Crema se aplica pe pielea curata si uscata, inainte de inceperea lucrului si se intinde in strat uniform prin masaj usor in decurs de 10 minute. Aplicarea cremei se va face, cel putin la inceput, sub supravegherea personalului sanitar mediu sau a sefului de echipa. Crema se indeparteaza prin spalare cu apa calda si sapun. Se recomanda ca inainte de spalarea propriu-zisa sa se lase sa curga pe piele un jet puternic de apa, menit sa indeparteze impuritatile putin aderente.

Acțiune:

Unguent de protectie impotriva acizilor.

Compoziție SILODERM S1, ung.:

Lanosolv M 35 g
Vaselina alba farmaceutica 24 g
Ulei de silicon 9,5 g
Glicerina 5 g
Apa distilata 25 g
Clorura de aluminiu + 6H2O 1 g
Ulei de levantica 0,5 g
Medicamente cu indicații asemănătoare cu SILODERM S1, ung.(din aceeași clasă):
Dacă ați descoperit inexactități în prospectul SILODERM S1, ung. vă rugăm să ne sesizați printr-un mesaj rapid de pe pagina de contact. Mulțumim anticipat!
Echipa ROmedic nu încurajează autotratamentul. Este foarte periculos să luați medicație fără indicația medicului. Nu există medicament "sigur", toate au efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului nu este suficient...există medicamente care pot fi nocive doar în anumite condiții, nespecificate pe prospect. ROmedic nu își asumă responsabilitatea asupra efectelor pe care acest site le are asupra vizitatorilor.