Prospect SILODERM S5, ung.

Substanța activă: combinatii
Clasa ATC: [D02AX]: preparate dermatologice >> emoliente si protectoare >> emoliente si protectoare >> alte emoliente si protectoare

Indicații SILODERM S5, ung.:

Unguent de protectie impotriva acizilor.

Contraindicații:

Dermite zemuinde, ulceratii cutanate, piodermite.

Administrare SILODERM S5, ung.:

Se aplica pe pielea curata si uscata, inainte de inceperea lucrului si se intinde in strat uniform prin masaj usor in decurs de 10 minute. Aplicarea cremei se va face, cel putin la inceput, sub supravegherea personalului sanitar mediu sau a sefului de echipa.

Se indeparteaza prin spalare cu apa calda si sapun. Se recomanda ca inainte de spalarea propriu-zisa sa se lase sa curga pe piele un jet puternic de apa, menit sa indeparteze impuritatile putin aderente.
Medicamente cu indicații asemănătoare cu SILODERM S5, ung.(din aceeași clasă):
Dacă ați descoperit inexactități în prospectul SILODERM S5, ung. vă rugăm să ne sesizați printr-un mesaj rapid de pe pagina de contact. Mulțumim anticipat!
Echipa ROmedic nu încurajează autotratamentul. Este foarte periculos să luați medicație fără indicația medicului. Nu există medicament "sigur", toate au efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului nu este suficient...există medicamente care pot fi nocive doar în anumite condiții, nespecificate pe prospect. ROmedic nu își asumă responsabilitatea asupra efectelor pe care acest site le are asupra vizitatorilor.