Prospect VACCIN DIFTERIC ADSORBIT (V.D.A.), fiole

Substanța activă: vaccinuri profilactice
Producator: Institutul Cantacuzino
Clasa ATC: [J07]: >> >> antiinfectioase de uz sistemic >> vaccinuri

Indicații VACCIN DIFTERIC ADSORBIT (V.D.A.), fiole:

Vaccinul difteric adsorbit se foloseste in vaccinarea completa si in revaccinarea antidifterica la copiii sub 14 ani, conform instructiunilor M.S.

Contraindicații:

Antecedente importante sau reactii anafilactoide la constituentele vaccinului; boli acute cu evolutie clinica moderata sau severa, cu sau fara febra; boli cronice evolutive.

Administrare VACCIN DIFTERIC ADSORBIT (V.D.A.), fiole:

Se injecteaza 0,5 ml produs pe cale strict intramusculara, pe fata anterioara a coapsei, la intalnirea treimii superioare cu treimea mijlocie, putin in afara liniei mediane. Inocularea subcutanata poate provoca reactii suparatoare. Injectarea se face dupa agitarea prealabila a fiolei, cu alt ac decat cel utilizat pentru extragerea vaccinului. Nu se utilizeaza fiolele care nu se omogenizeaza.

Compoziție VACCIN DIFTERIC ADSORBIT (V.D.A.), fiole:

O doza vaccinala este de 0,5 ml si contine 25 Lf anatoxina difterica, 2,5 mg fosfat de aluminiu.

Precauții:

Piodermite, eczeme, convalescenta bolilor; alte antecedente anafilactice. Medicul curant stabileste contraindicatiile, precautiile si perioada de vaccinare.

Reacții adverse ale VACCIN DIFTERIC ADSORBIT (V.D.A.), fiole:

Reactiile generale si locale sunt de minima importanta, daca inocularea se efectueaza in conditii de asepsie, cu respectarea stricta a modului de administrare.
Alte medicamente cu substanța activă vaccinuri profilactice:
Medicamente cu indicații asemănătoare cu VACCIN DIFTERIC ADSORBIT (V.D.A.), fiole(din aceeași clasă):
Dacă ați descoperit inexactități în prospectul VACCIN DIFTERIC ADSORBIT (V.D.A.), fiole vă rugăm să ne sesizați printr-un mesaj rapid de pe pagina de contact. Mulțumim anticipat!
Echipa ROmedic nu încurajează autotratamentul. Este foarte periculos să luați medicație fără indicația medicului. Nu există medicament "sigur", toate au efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului nu este suficient...există medicamente care pot fi nocive doar în anumite condiții, nespecificate pe prospect. ROmedic nu își asumă responsabilitatea asupra efectelor pe care acest site le are asupra vizitatorilor.