Prospect HEPATROMBIN, ung.

Substanța activă: combinatii
Clasa ATC: [C05BA]: sistem cardiovascular >> vasoprotectoare >> medicatie antivaricoasa >> topice cu heparina

Indicații HEPATROMBIN, ung.:

Pentru prevenirea si tratarea afectiunilor venoase ca: tromboze, inflamatii ale venelor in tromboze (tromboflebite), crampe venoase (varice, simptome varicoase), sindrom posttrombotic, abcese subcrural (Ulcus cruris) si in crampele pulpei piciorului.

In cazul ranilor produse in accidente si in sport ca: hematoame, striviri, tasari, entorse, lovituri, contuzii, in plus, pentru ameliorarea cicatricelor postoperatorii, precum si in tratamentul edemelor varicoase si a varicelor postoperatorii.

Pentru atrofierea cicatricelor si pentru tratamentul extern al proceselor inflamatorii ca: limfangite, inflamatii in zona sanilor (mastite), furuncule si abcese.

Contraindicații:

Pana in prezent nu se cunosc.

Administrare HEPATROMBIN, ung.:

Unguentul se aplica de 1-3 ori/zi pe zona bolnava si in zonele invecinate.
De obicei, se aplica o suvita de unguent de cca 5 cm lungime. In general, preparatul se frectioneaza usor, iar pe picioare, sensul frectionarii este de jos in sus. Se recomanda sa nu se aplice intreaga cantitate de unguent o singura data, ci sa se frectioneze, succesiv, cu cantitati mici din portia de 5 cm.

In cazul inflamatiei venoase nu se va recurge la frectie, se va aplica un pansament (din material textil fin) cu unguent.
In tratamentul furunculozei se va aplica o compresa cu unguent, care va fi cel putin o data pe zi.

Compoziție HEPATROMBIN, ung.:

100 g Hepathrombin unguent 50000 contin: 50000 UI Heparin.

Reacții adverse ale HEPATROMBIN, ung.:

Ocazional, pot aparea reactii alergice cutanate.
In astfel de cazuri se intrerupe imediat tratamentul.
Medicamente cu indicații asemănătoare cu HEPATROMBIN, ung.(din aceeași clasă):
Dacă ați descoperit inexactități în prospectul HEPATROMBIN, ung. vă rugăm să ne sesizați printr-un mesaj rapid de pe pagina de contact. Mulțumim anticipat!
Echipa ROmedic nu încurajează autotratamentul. Este foarte periculos să luați medicație fără indicația medicului. Nu există medicament "sigur", toate au efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului nu este suficient...există medicamente care pot fi nocive doar în anumite condiții, nespecificate pe prospect. ROmedic nu își asumă responsabilitatea asupra efectelor pe care acest site le are asupra vizitatorilor.