Prospect PECTOLYN ANTITUSIVE, sirop

Substanța activă: combinatii
Producator: Dar Al Dawa Pharma
Clasa ATC: [R05DA]: aparatul respirator >> preparate pentru tratamentul tusei >> antitusive >> alcaloizi din opiu si derivati

Indicații PECTOLYN ANTITUSIVE, sirop:

Tratamentul gripei/guturaiului, pentru calmarea tusei iritative (uscata); tratamentul adjuvant al altor infectii de tract respirator superior.

Contraindicații:

Nou-nascui; sarcina si alaptare; pacienti cu hipersensibilitate la unul din componente; glaucom cu unghi inchis.

Administrare PECTOLYN ANTITUSIVE, sirop:

Adulti: o lingura (10 ml) de 3 ori/zi. Copii 6-12 ani: o lingurita (5 ml) de 3 ori/zi. Copii 1-5 ani: 1/2 lingurita (2,5 ml) de 3 ori/zi.

Acțiune:

Formula contine un antitusiv activ, un antihistaminic din grupa etanolamine si o monoterpena ciclica cu efect antibacterian si calmant.

Precauții:

Se recomanda utilizarea cu prudenta la pacientii cu astm bronsic; hipertensiune arterial si alte boli cardiovasculare; hipertiroidie.

Reacții adverse ale PECTOLYN ANTITUSIVE, sirop:

Este bine tolerat, rareori semnalandu-se somnolenta, uscaciunea mucoaselor bucala si nazala, cefalee, palpitatii. Se interzice consumul de alcool in timpul tratamentului (se potenteaza efectul sedativ). Daca apare somnolenta se recomanda sa nu se conduca sau sa se lucreze cu masina.
Medicamente cu indicații asemănătoare cu PECTOLYN ANTITUSIVE, sirop(din aceeași clasă):
Dacă ați descoperit inexactități în prospectul PECTOLYN ANTITUSIVE, sirop vă rugăm să ne sesizați printr-un mesaj rapid de pe pagina de contact. Mulțumim anticipat!
Echipa ROmedic nu încurajează autotratamentul. Este foarte periculos să luați medicație fără indicația medicului. Nu există medicament "sigur", toate au efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului nu este suficient...există medicamente care pot fi nocive doar în anumite condiții, nespecificate pe prospect. ROmedic nu își asumă responsabilitatea asupra efectelor pe care acest site le are asupra vizitatorilor.