Prospect ACTOVEGIN, crema

Substanța activă: alte produse
Producator: Nycomed
Clasa ATC: [D03AX]: preparate dermatologice >> preparate pentru tratamentul ranilor si ulcerelor >> cicatrizante >> alte cicatrizante

Indicații ACTOVEGIN, crema:

Ulcer varicos si alte ulceratii cu suprafata infectata, pentru profilaxia si tratamentul escarelor de decubit, pentru profilaxia si tratamentul reactiilor provocate prin iradiere, in general in tratamentul proceselor supurative.

Contraindicații:

Preparatul nu trebuie folosit in caz de alergie cunoscuta la componentele lui.

Administrare ACTOVEGIN, crema:

In ulceratii: dupa inceperea tratamentului cu Actovegin gel 20%, se intinde in strat subtire Actovegin crema 5%. Pentru prevenirea escarelor de decubit: crema se aplica si se maseaza pe zonele cutanate cu risc. Pentru prevenirea reactiilor dupa iradieri: crema se aplica in strat subtire dupa radioterapie si in intervalul dintre iradieri.

Acțiune:

Actovegin este un extract deproteinizat din sange de vitel. Acesta imbunatateste utilizarea oxigenului si creste aportul de substante nutritive in celula. Astfel, procesele insotite de cerintele energetice mari, ca de exemplu vindecarea plagilor, sunt intensificate.

Compoziție ACTOVEGIN, crema:

1 g contine: hemoderivat deproteinizat din sange de vitel corespunzand unei mase uscate de 2 mg, clorura de benzalkonium 0,2 mg intr-o baza neiritanta.

Precauții:

In cazul in care dupa folosire nu se atinge rezultatul scontat, se va apela imediat la sfatul medicului. A se verifica data expirarii! A se pastra medicamentul departe de accesul copiilor.

Reacții adverse ale ACTOVEGIN, crema:

In cazuri rare pacientii cu predispozitii alergice pot dezvolta reactii cutanate.
Alte medicamente cu substanța activă alte produse:
Medicamente cu indicații asemănătoare cu ACTOVEGIN, crema(din aceeași clasă):
Dacă ați descoperit inexactități în prospectul ACTOVEGIN, crema vă rugăm să ne sesizați printr-un mesaj rapid de pe pagina de contact. Mulțumim anticipat!
Echipa ROmedic nu încurajează autotratamentul. Este foarte periculos să luați medicație fără indicația medicului. Nu există medicament "sigur", toate au efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului nu este suficient...există medicamente care pot fi nocive doar în anumite condiții, nespecificate pe prospect. ROmedic nu își asumă responsabilitatea asupra efectelor pe care acest site le are asupra vizitatorilor.