Prospect Cutaden unguent 40g

Substanța activă: combinatii
Producator: Gedeon Richter SA Romania
Clasa ATC: [D03AX]: preparate dermatologice >> preparate pentru tratamentul ranilor si ulcerelor >> cicatrizante >> alte cicatrizante
Tip: Unguent

Indicații Cutaden unguent 40g:

Produsul cosmetic CUTADEN® contine o combinatie de ingrediente cu actiune reepitelizanta, protectoare, emolienta si astringenta.
CUTADEN® favorizeaza regenerarea celulara si cicatrizarea, previne proliferarea microbiana excesiva, are actiune antipruriginoasa si asigura protectia epiteliului fata de factorii externi.

Administrare Cutaden unguent 40g:

CUTADEN® se aplica in strat subtire, prin masaj usor, pe pielea curatata in prealabil.

Compoziție Cutaden unguent 40g:

Vaselina alba, lanolina anhidra, apa purificata, lintiol, extract de hamamelis, tetraborat de sodiu, oxid de zinc, dioxid de titan, parfum.

Atenționări:

CUTADEN® nu se va administra in cazul leziunilor exudative sau in caz de alergie la oricare din ingredientele produsului.
Unguentul nu se aplica pe leziuni suprainfectate.
A se evita contactul cu ochii.

Reacții adverse ale Cutaden unguent 40g:

CUTADEN® este recomandat in dermatitele iritative (eritem fesier la nou-nascuti si sugari sau dermatite profesionale neexudative), eczeme uscate, arsuri superficiale limitate, degeraturi, prurit.

Prezentare ambalaj:

Tub cu 40 g unguent.

Condiții de păstrare:

A se utiliza da preferinta inainte de data de expirare inscrisa pe ambalaj.
A se pastra in ambalajul original la temperaturi sub 25ºC.
A nu se lasa la indemana copiilor.
Insotiti orice reclamatie cu numarul de serie inscris pe ambalaj.
Medicamente cu indicații asemănătoare cu Cutaden unguent 40g(din aceeași clasă):
Dacă ați descoperit inexactități în prospectul Cutaden unguent 40g vă rugăm să ne sesizați printr-un mesaj rapid de pe pagina de contact. Mulțumim anticipat!
Echipa ROmedic nu încurajează autotratamentul. Este foarte periculos să luați medicație fără indicația medicului. Nu există medicament "sigur", toate au efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului nu este suficient...există medicamente care pot fi nocive doar în anumite condiții, nespecificate pe prospect. ROmedic nu își asumă responsabilitatea asupra efectelor pe care acest site le are asupra vizitatorilor.