Prospect COMPR. VAG. CU CLOTRIMAZOL, compr. vag.

Substanța activă: clotrimazolum
Producator: Sicomed
Clasa ATC: [G01AF]: aparatul genito-urinar si hormonii sexuali >> antiinfectioase si antiseptice ginecologice >> antiinfectioase si antiseptice ginecologice >> derivati de imidazol

Indicații COMPR. VAG. CU CLOTRIMAZOL, compr. vag.:

Candidoza vaginala; tricomoniaza.

Contraindicații:

In primul trimestru al sarcinii administrarea este permisa numai la recomandarea expresa a medicului curant; in timpul menstrelor.

Administrare COMPR. VAG. CU CLOTRIMAZOL, compr. vag.:

2 comprimate pe zi, profund intravaginal, timp de 6 zile. In tricomoniaza sau in cazul asocierii candidozei cu tricomoniaza se recomanda administrarea concomitenta de metronidazol, per os, in doze uzuale, de asemenea, timp de 6 zile.

Acțiune:

Chimioterapic, antimicotic si antiparazitar, activ fata de unii germeni microbieni grampozitivi (streptococ si stafilococ). Toleranta generala si locala este buna; preparatul nu se absoarbe prin mucoasa genitala si nu da efecte sistemice.

Compoziție COMPR. VAG. CU CLOTRIMAZOL, compr. vag.:

Comprimate vaginale continand 0,100 g de Clotrimazol.

Reacții adverse ale COMPR. VAG. CU CLOTRIMAZOL, compr. vag.:

Rareori senzatii locale de arsura sau usturime.
Alte medicamente cu substanța activă clotrimazolum:
Medicamente cu indicații asemănătoare cu COMPR. VAG. CU CLOTRIMAZOL, compr. vag.(din aceeași clasă):
Dacă ați descoperit inexactități în prospectul COMPR. VAG. CU CLOTRIMAZOL, compr. vag. vă rugăm să ne sesizați printr-un mesaj rapid de pe pagina de contact. Mulțumim anticipat!
Echipa ROmedic nu încurajează autotratamentul. Este foarte periculos să luați medicație fără indicația medicului. Nu există medicament "sigur", toate au efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului nu este suficient...există medicamente care pot fi nocive doar în anumite condiții, nespecificate pe prospect. ROmedic nu își asumă responsabilitatea asupra efectelor pe care acest site le are asupra vizitatorilor.