Prospect Hirudoid crema, 40g

Substanța activă: heparinoidum
Producator: STADA Arzneimittel AG Germania
Clasa ATC: [C05BA]: sistem cardiovascular >> vasoprotectoare >> medicatie antivaricoasa >> topice cu heparina
Categoria: Varice

Indicații Hirudoid crema, 40g:

Tromboflebita superficiala, starile inflamatorii ale varicelor, dupa scleroterapia varicelor, hematoame, edeme, cicatrici cheloide reepitalizarea leziunilor, arsurilor si dupa operatii chirurgicale.

Contraindicații:

In caz de hipersensibilitate la unul din ingredienti.

Administrare Hirudoid crema, 40g:

Hirudoid crema se aplica pe zona afectata, o data sau de doua ori pe zi un fragment de circa 3-5 cm lungime (daca este necesar chiar mai mult) si se maseaza usor pana cand crema intra in piele. In cazul unor inflamatii foarte dureroase si a unor tromboze, pe zona afectata si in jur se aplica un strat gros de Hirudoid crema si apoi se acopera cu un pansament. Pentru ca efectul sau sa creasca, Hirudoid crema se aplica sub catod.

Compoziție Hirudoid crema, 40g:

100 g crema contine: ester al acidului polisulfuric cu mucopolizaharide 300 mg, coresp. 25000 UI, determinate in functie de timpul partial de tromboplastina activat (APTT). Alti ingredienti: glycerol 85%, acid stearic (origine vegetala), potassium stearate, hidroxid de potasiu, crema emulsionata ca suport, cetil-stearil alcool, myristyl alcool, thymol, parabeni, alcool isopropilic, apa purificata.

Reacții adverse ale Hirudoid crema, 40g:

In cazuri izolate au aparut iritatii locale ale pielii si alergii.

Prezentare ambalaj:

Cutie cu un tub din Al a 40 g.
Alte medicamente cu substanța activă heparinoidum:
Medicamente cu indicații asemănătoare cu Hirudoid crema, 40g(din aceeași clasă):
Dacă ați descoperit inexactități în prospectul Hirudoid crema, 40g vă rugăm să ne sesizați printr-un mesaj rapid de pe pagina de contact. Mulțumim anticipat!
Echipa ROmedic nu încurajează autotratamentul. Este foarte periculos să luați medicație fără indicația medicului. Nu există medicament "sigur", toate au efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului nu este suficient...există medicamente care pot fi nocive doar în anumite condiții, nespecificate pe prospect. ROmedic nu își asumă responsabilitatea asupra efectelor pe care acest site le are asupra vizitatorilor.