Prospect Neuromultivit, compr. film.

Substanța activă: combinatii
Clasa ATC: [A11DB]: tractul digestiv si metabolism >> vitamine >> vitamina b1 si combinatii cu vitamina b6 si b12 >> vitamina B1 in combinatii cu vitamina B6 si/sau B12
Categoria: Neuropatia si retinopatia diabetica

Indicații Neuromultivit, compr. film.:

Neuromultivit este un tratament adjuvant in polineuropatii de diverse etiologii, nevrita si nevralgie, nevrita radiculara aparuta ca urmare a bolii degenerative a maduvei spinarii, durere si hipomotilitate cervical datorate iritarii plexului nervos cervical, nevralgie intercostala, nevralgie de trigemen, ischialgie, sd. Umar-mana, sd. Lombar, sd. Cervical, pareza pe nerv facial.

Contraindicații:

Hipersensibilitate la tiamina, piridoxina, ciancobalamina sau oricare dintre excipientii produsului. Sarcina si alaptare.

Administrare Neuromultivit, compr. film.:

1 comprimat de 3 ori pe zi.

Reacții adverse ale Neuromultivit, compr. film.:

Greata, cefalee, ameteli. Rar hipersensibilitate la nivel cutanat.

Prezentare ambalaj:

20 comprimate filmate.
Medicamente cu indicații asemănătoare cu Neuromultivit, compr. film.(din aceeași clasă):
Dacă ați descoperit inexactități în prospectul Neuromultivit, compr. film. vă rugăm să ne sesizați printr-un mesaj rapid de pe pagina de contact. Mulțumim anticipat!
Echipa ROmedic nu încurajează autotratamentul. Este foarte periculos să luați medicație fără indicația medicului. Nu există medicament "sigur", toate au efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului nu este suficient...există medicamente care pot fi nocive doar în anumite condiții, nespecificate pe prospect. ROmedic nu își asumă responsabilitatea asupra efectelor pe care acest site le are asupra vizitatorilor.