Prospect VACCIN STAFILOCOCIC, fiole

Substanța activă: vaccinuri terapeutice
Producator: Institutul Cantacuzino
Clasa ATC: [J07]: >> >> antiinfectioase de uz sistemic >> vaccinuri

Indicații VACCIN STAFILOCOCIC, fiole:

In tratamentul infectiilor stafilococice, precum si ca imunomodulator in parodontopatiile cronice.

Administrare VACCIN STAFILOCOCIC, fiole:

Doze: Din dilutia 1/1 000 (1 milion germeni): 0,1; 0,2; 0,5; 1 ml. Din dilutia 1/100 (10 milioane germeni): 0,1; 0,2; 0,5; 1 ml. Din dilutia 1/10 (100 milioane germeni/ml): 0,1; 0,2; 0,5; 1 ml. Din vaccinul concentrat (1 miliard germeni): 0,1; 0,2; 0,4; 0,8; 1 ml; 1 ml; 1 ml; 1ml. Calea de administrare: subcutanata sau in fundul de sac vestibular al cavitatii bucale (pentru tratamentul parodontopatiei cronice). Durata administrarii: pana la disparitia fenomenelor care au determinat utilizarea vaccinului; ultima doza de 1 ml poate fi repetata de 4-5 ori.

Nota: In cazul unor reactii generale sau locale, se consulta medicul care a recomandat tratamentul, pentru stabilirea dozelor in continuare. Se poate asocia cu anatoxina stafilococica si tratamente cu antibiotice.

Acțiune:

Imunizare fata de antigenele corpusculare ale tulpinilor de Staphylococcus aureus cuprinse in vaccin si imuno-modulare in parodontopatiile cronice.

Compoziție VACCIN STAFILOCOCIC, fiole:

Vaccinul stafilococic este o suspensie salina fiziologica obtinuta din mai multe tulpini de Staphylococcus aureus (10-20 tulpini), formolata, inactivata 2 ore la 68C, diluata la 1 miliard de germeni/ml, 100 milioane germeni/ml, 10 milioane germeni/ml si 1 milion germeni/ml
Alte medicamente cu substanța activă vaccinuri terapeutice:
Medicamente cu indicații asemănătoare cu VACCIN STAFILOCOCIC, fiole(din aceeași clasă):
Dacă ați descoperit inexactități în prospectul VACCIN STAFILOCOCIC, fiole vă rugăm să ne sesizați printr-un mesaj rapid de pe pagina de contact. Mulțumim anticipat!
Echipa ROmedic nu încurajează autotratamentul. Este foarte periculos să luați medicație fără indicația medicului. Nu există medicament "sigur", toate au efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului nu este suficient...există medicamente care pot fi nocive doar în anumite condiții, nespecificate pe prospect. ROmedic nu își asumă responsabilitatea asupra efectelor pe care acest site le are asupra vizitatorilor.