Prospect BION TEARS, sol. oft.

Substanța activă: combinatii
Producator: Alcon
Clasa ATC: [S01XA]: organe senzitive >> produse oftalmologice >> alte produse oftalmologice >> alte oftalmologice

Indicații BION TEARS, sol. oft.:

Simptomele ochiului uscat cauzate de: varsta: secretia lacrimala scade odata cu inaintarea in varsta; afectiuni sistemice: artrita, alergii, lupus, sindrom Sjögren, unele afectiuni dermice; mediul inconjurator: aer lipsit de umiditate, smog, fum, expunere la vant; medicamente: antihistaminice, pilule contraceptive, tranchilizante, diuretice, unele antihipertensive. Preparatul inlocuieste componentele filmului lacrimal, ameliorand simptomele datorate ochiului uscat.

Atentie! Daca apar dureri oculare, modificari ale vederii, roseata persistenta sau iritatie oculara, sau daca starea se inrautateste sau persista mai mult de 72 ore, se intrerupe tratamentul si se consulta medicul. A nu se utiliza preparatul daca solutia si-a schimbat culoarea sau a devenit tulbure. A nu se atinge capatul picuratorului de nici o suprafata, intrucat aceasta ar putea contamina continutul. A nu se utiliza acelasi flacon de doua ori. A se arunca solutia ramasa neutilizata dupa prima deschidere si administrare. A nu se lasa la indemana copiilor. In caz de ingestie accidentala, adresati-va medicului sau unui centru specializat in tratarea intoxicatiilor medicamentoase.

Administrare BION TEARS, sol. oft.:

Bion Tears poate fi utilizat ori de cate ori este necesar, prin instilarea a 1-2 picaturi in ochiul afectat. Pentru a asigura o eficacitate maxima a preparatului, flacoanele de unica folosinta vor fi utilizate timp de maximum 4 zile (96 ore) dupa desigilarea foliei protectoare.
Medicamente cu indicații asemănătoare cu BION TEARS, sol. oft.(din aceeași clasă):
Dacă ați descoperit inexactități în prospectul BION TEARS, sol. oft. vă rugăm să ne sesizați printr-un mesaj rapid de pe pagina de contact. Mulțumim anticipat!
Echipa ROmedic nu încurajează autotratamentul. Este foarte periculos să luați medicație fără indicația medicului. Nu există medicament "sigur", toate au efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului nu este suficient...există medicamente care pot fi nocive doar în anumite condiții, nespecificate pe prospect. ROmedic nu își asumă responsabilitatea asupra efectelor pe care acest site le are asupra vizitatorilor.