Prospect CITROLIN, solutie fara alcool

Substanța activă: combinatii
Producator: Pharco Pharmaceuticals
Clasa ATC: [A01AB]: tractul digestiv si metabolism >> produse pentru cavitatea bucala >> produse pentru cavitatea bucala >> antiinfectioase locale

Indicații CITROLIN, solutie fara alcool:

Infectii ale gatului si orofaringite; amigdalite acute; inflamatii postamigdalectomie; gingivite; stomatite; pentru usurarea durerii si inflamatiilor dupa extractii dentare, pentru irigarea canalului dentar si a alveolei dentare.
Posologie: Solutia de Citrolin se foloseste fara dilutie. O lingura de solutie se ia in gura (pentru clatire si gargara) si se tine timp de 1 minut sau mai mult, apoi se scuipa. Aceasta operatie se repeta de 2 - 3 ori/zi sau la indicatia medicul

Compoziție CITROLIN, solutie fara alcool:

Fiecare 100 ml contin:

Cetrimid 25 mg
Hidroclorid de Lidocaina
Medicamente cu indicații asemănătoare cu CITROLIN, solutie fara alcool(din aceeași clasă):
Dacă ați descoperit inexactități în prospectul CITROLIN, solutie fara alcool vă rugăm să ne sesizați printr-un mesaj rapid de pe pagina de contact. Mulțumim anticipat!
Echipa ROmedic nu încurajează autotratamentul. Este foarte periculos să luați medicație fără indicația medicului. Nu există medicament "sigur", toate au efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului nu este suficient...există medicamente care pot fi nocive doar în anumite condiții, nespecificate pe prospect. ROmedic nu își asumă responsabilitatea asupra efectelor pe care acest site le are asupra vizitatorilor.