Prospect DENTOCALM, unguent

Substanța activă: combinatii
Producator: Pharco Pharmaceuticals
Clasa ATC: [A01AD]: tractul digestiv si metabolism >> produse pentru cavitatea bucala >> produse pentru cavitatea bucala >> alte preparate pentru tratamentul local

Indicații DENTOCALM, unguent:

Unguentul Dentocalm este utilizat pentru tratamentul sim-ptomatic al: durerii determinate de leziuni minore ale mucoasei bu-cale sau gingivale cauzate de iritatia datorata periajului, mestecatului sau altor leziuni; durerii datorate alveolitei postextractie dentara; durerii dentare datorate hipersensibilitatii dentinei, cariilor sau pulpei dentare expuse; dureri datorate eruptiilor dentare la copii.

Administrare DENTOCALM, unguent:

Se aplica un strat subtire de Dentocalm si se maseaza usor aria afectata. Se utilizeaza de cate ori este nevoie pentru indepartarea durerii sau la indrumarea stomatologului sau medicului curant.

Acțiune:

Unguentul Dentocalm contine doi compusi activi formulati specific pentru indepartarea rapida a durerii dentare sau durerii mucoasei bucale. Benzocaina, primul ingredient, este un anestezic de suprafata, eficient si neiritant, care este absorbit incet si determina o actiune sustinuta si toxicitate sistemica scazuta. Cand este aplicata local pe mucoasa iritata sau pe gingie, benzocaina induce un efect anestezic in 15-30 secunde, determinand indepartarea durerii si o senzatie de confort instantaneu. Eugenolul, cel de-al doilea compus activ al unguentului Dentocalm, este un agent larg utilizat in practica stomatologica, pentru a indeparta durerea determinata de hipersensibilitatea dentinei, carii sau pulpa dentara expusa.

Precauții:

Unguentul Dentocalm este bine sa nu fie utilizat in prezenta infectiilor.
Medicamente cu indicații asemănătoare cu DENTOCALM, unguent(din aceeași clasă):
Dacă ați descoperit inexactități în prospectul DENTOCALM, unguent vă rugăm să ne sesizați printr-un mesaj rapid de pe pagina de contact. Mulțumim anticipat!
Echipa ROmedic nu încurajează autotratamentul. Este foarte periculos să luați medicație fără indicația medicului. Nu există medicament "sigur", toate au efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului nu este suficient...există medicamente care pot fi nocive doar în anumite condiții, nespecificate pe prospect. ROmedic nu își asumă responsabilitatea asupra efectelor pe care acest site le are asupra vizitatorilor.