Prospect GRAVIBINON, fiole

Substanța activă: combinatii
Producator: Schering AG
Clasa ATC: [G03FA]: aparatul genito-urinar si hormonii sexuali >> hormonii sexuali si modulatorii sistemului genital >> combinatii de hormoni progestogeni si estrogeni >> progestogeni si estrogeni - combinatii fixe

Indicații GRAVIBINON, fiole:

O insuficienta dovedita de corp galben, in cazul unui avort habitual sau al unei situatii iminente de avort. Pentru echili-brarea situatiei hormonale dupa inducerea unei ovulatii.

Contraindicații:

Herpes gestationis in antecedente, existenta unor procese tromboembolice.

Administrare GRAVIBINON, fiole:

In amenintare de avort: injectii intra-musculare 2´2 ml pe saptamana pana la oprirea sangerarii, iar in continuare, timp de cateva saptamani cate 2 ml o data pe saptamana. Daca tratamentul iminentei de avort nu a fost urmat de un rezultat favorabil, atunci dupa chiuretajul de rigoare, poate sa mai apara o sangerare de privare, dupa un timp de 8-14 zile.

Acțiune:

Produs hormonal injectabil.

Compoziție GRAVIBINON, fiole:

1 ml (2 ml) contin 250 (500 mg) hidroxiprogesteron caproat si 5 (10 mg) estradiolvalerat in solutie uleioasa.

Reacții adverse ale GRAVIBINON, fiole:

Atentie la existenta in antecedente a unor procese tromboembolice, a unui diabet zaharat cu modificari vasculare si anemie severa.
Medicamente cu indicații asemănătoare cu GRAVIBINON, fiole(din aceeași clasă):
Dacă ați descoperit inexactități în prospectul GRAVIBINON, fiole vă rugăm să ne sesizați printr-un mesaj rapid de pe pagina de contact. Mulțumim anticipat!
Echipa ROmedic nu încurajează autotratamentul. Este foarte periculos să luați medicație fără indicația medicului. Nu există medicament "sigur", toate au efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului nu este suficient...există medicamente care pot fi nocive doar în anumite condiții, nespecificate pe prospect. ROmedic nu își asumă responsabilitatea asupra efectelor pe care acest site le are asupra vizitatorilor.