Prospect Imogam rage 150 UI/ml soluție injectabilă

Substanța activă: imunoglobulina anti-rabica umana
Producator: Unifarm, România
Clasa ATC: [J06BB]: >> >> >>

Indicații Imogam rage 150 UI/ml soluție injectabilă:

Tratamentul și profilaxia și imunizarea profilactică în caz de rabie sau suspiciune: se recomandă imediat imunizarea (în special la copiii mici), pentru orice afectare a pielii - mușcături (minore, semnificative, multiple), răni și zgârieturi adânci pe față, gâtul, mâinile, picioarele, pe corp, provocate de animale (bolnavi de rabie, cu suspiciune de rabie, sub supraveghere veterinară și în afara ei, sălbatici).

Contraindicații:

Nu (o mortalitate de sută la sută în cazul rabiei, acoperă orice contraindicație).

Administrare Imogam rage 150 UI/ml soluție injectabilă:

Jumătate (10 UI / kg) din doză trebuie injectate în / m, cealaltă jumătate (alte 10 UI / kg) - infiltrat în jurul punctelor musculare (fiola este preîncălzită la temperatura camerei). Recomandată cât mai curând posibil (nu mai târziu de 48 de ore după presupusa infecție). În același timp, aceștia încep să administreze vaccinul: locul administrării vaccinului ar trebui să fie, pe cât posibil, de la locul introducerii imunoglobulinei. Dacă imunoglobulina nu a fost administrată concomitent cu vaccinul, trebuie aplicată în următoarele 8 zile.

Compoziție Imogam rage 150 UI/ml soluție injectabilă:

1 ml soluție injectabilă conține imunoglobulină umană pentru prevenirea rabiei cu o activitate specifică mai mare sau echivalentă cu 150 UI; tiomersal nu mai mult de 0,1 mg, glicină și clorură de sodiu - qs (pentru a asigura izotonicitatea, pH-ul și stabilitatea), apă pentru injecție qs până la 1 ml; în fiole de 2 sau 10 ml, într-o cutie de 1 fiolă.

Precauții:

În cazul hipersensibilității la produsele din sânge (din istoric), ar trebui să se utilizeze antihistaminice (este necesară monitorizarea atentă a pacientului). Înainte de utilizarea vaccinurilor vii atenuate, se recomandă observarea unui interval de cel puțin 6 săptămâni (de preferință trei luni) după administrarea imunoglobulinei. În timpul introducerii imunoglobulinei este contraindicată (datorită riscului de șoc), prin urmare, cu injecția este necesar să se asigure că acul nu a pătruns în vasul de sânge. Rana trebuie spălată bine și cu grijă mai întâi cu soluție de săpun sau hipoclorit de sodiu, apoi cu apă curată. Soluțiile derivatelor de amoniu cuaternar pot fi utilizate pentru dezinfecție, deoarece sunt caracterizate printr-o activitate de neutralizare ridicată împotriva virușilor de rabie. Închiderea imediată a plăgii este contraindicată; dacă este necesar, este permisă o simplă conexiune a marginilor sale.

Reacții adverse ale Imogam rage 150 UI/ml soluție injectabilă:

Posibile dureri locale. Mai puțin frecvent, reacții sistemice minore cu febră.

Interacțiuni cu alte medicamente:

Mărește efectul vaccinurilor antirabice (reciproce) și se utilizează împreună cu acestea. Combinația cu vaccinul inactivat împotriva rabiei preparată pe culturi de celule diploide umane (fabricat de Pasteur Merier Connaught) este recomandată în mod special, deoarece aceasta din urmă are imunogenitate ridicată și induce imunitate antivirală activă. Poate fi utilizat indiferent de timpul scurs de la momentul infectării, până la a opta zi după prima injecție a vaccinului împotriva rabiei (perioada de incubație a rabiei este de 1 lună, deși uneori durează 3-4 zile). Compatibil cu toxoidul tetanic și antibioticele.

Administrarea de Imogam rage 150 UI/ml soluție injectabilă în sarcină / alaptare:

Este permis în timpul sarcinii și alăptării.

Condiții de păstrare:

Condiții de depozitare: la 2-8 ° C (nu se îngheață).

A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Perioada de valabilitate: 3 ani.
Medicamente cu indicații asemănătoare cu Imogam rage 150 UI/ml soluție injectabilă(din aceeași clasă):
Dacă ați descoperit inexactități în prospectul Imogam rage 150 UI/ml soluție injectabilă vă rugăm să ne sesizați printr-un mesaj rapid de pe pagina de contact. Mulțumim anticipat!
Echipa ROmedic nu încurajează autotratamentul. Este foarte periculos să luați medicație fără indicația medicului. Nu există medicament "sigur", toate au efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului nu este suficient...există medicamente care pot fi nocive doar în anumite condiții, nespecificate pe prospect. ROmedic nu își asumă responsabilitatea asupra efectelor pe care acest site le are asupra vizitatorilor.