Prospect ASCORBAT DE MAGNEZIU, sol.buv.

Substanța activă: magnezium
Clasa ATC: [A12CC]: tractul digestiv si metabolism >> substante minerale >> alte substante minerale >> magneziu si combinatii

Indicații ASCORBAT DE MAGNEZIU, sol.buv.:

Ascorbatul de magneziu este o forma tamponata (neacida) de vitamina C care nu va contribui la iritarea gastrica la persoanele sensibile la acid.

Ascorbatul de magneziu este sintetizat dintr-o combinatie de acid ascorbic si magneziu pentru a forma ascorbatul de magneziu.

Administrare ASCORBAT DE MAGNEZIU, sol.buv.:

Ca supliment alimentar, luati 1/4 lingurita zilnic, preferabil cu alimente.

Compoziție ASCORBAT DE MAGNEZIU, sol.buv.:

Cantitate per portie % valoare zilnica:
Vitamina C (din ascorbat de magneziu) 870 mg; 1450%
Magneziu (din ascorbat de magneziu) 75 mg: 19%
Alte ingrediente: nici unul
Nu contine zahar, sare, amidon, drojdie, grâu, gluten, lactate, soia, conservanti, aditivi chimici sau culori artificiale.
Alte medicamente cu substanța activă magnezium:
Medicamente cu indicații asemănătoare cu ASCORBAT DE MAGNEZIU, sol.buv.(din aceeași clasă):
Dacă ați descoperit inexactități în prospectul ASCORBAT DE MAGNEZIU, sol.buv. vă rugăm să ne sesizați printr-un mesaj rapid de pe pagina de contact. Mulțumim anticipat!
Echipa ROmedic nu încurajează autotratamentul. Este foarte periculos să luați medicație fără indicația medicului. Nu există medicament "sigur", toate au efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului nu este suficient...există medicamente care pot fi nocive doar în anumite condiții, nespecificate pe prospect. ROmedic nu își asumă responsabilitatea asupra efectelor pe care acest site le are asupra vizitatorilor.