Prospect Doppelhertz Magnesium si calcium, comprimate

Substanța activă: combinatii
Producator: Queisser Pharma GmbH Germania
Clasa ATC: [A12CC]: tractul digestiv si metabolism >> substante minerale >> alte substante minerale >> magneziu si combinatii
Categoria: Spasmofilie-hipocalcemie

Indicații Doppelhertz Magnesium si calcium, comprimate:

Magneziul si Calciul sunt doua minerale de importanta vitala, de care are nevoie organismul nostru pentru activarea si mentinerea a numeroase procese biologice din organismul nostru. O depozitare a acestor substante nu este posibila decat intr-o cantitate limitata. Gradul mare de prelucrare al produselor alimentare poate duce astazi la faptul ca magnesiul nu se afla intr-o cantitate optima. La prelucrarea alimentelor pot aparea pierderi suplimentare. Insa si utilizarea pugativelor precum si consumul regulat de alcool extrag magneziul din organism.

Magneziul
este important pentru aportul energetic al celulelor organismului
joaca un rol important in activarea enzimelor si influenteaza astfel schimbul energetic, functionarea celulelor nervoase si a aparatului muscular
Muschiul cardiac, care este solicitat in permanenta, necesita magenziu pentru buna sa functionare

Calciul
Este un component important al organismului nostru(oase si dinti) si este de importanta vitala pentru mentinerea urmatoarelor functii ale organismului:
reconstructia osoasa si mentinerea structurii osoase
transmiterea impulsurilor nervoase in celule si nervi
o cantitate mare de calciu se gaseste in muschi - si este de neinlocuit pentru functia musculara
Calciul este utilizat in coagularea sangvina
Deoarece calciul este in permanenta eliminat de catre organismul nostru, trebuie supravegheat aportul acestui mineral prin alimentatie.

Cele doua substante minerale de importanta vitala intr-o singura tableta!
Si in alimentatia noastra apar Calciu si Magneziu impreuna. Ambele sunt de neinlocuit atat pentru transmiterea impulsurilor nervoase cat si pentru mentinerea structurilor organismului. Muschiul cardiac necesita Calciu si Magneziu pentru mentinerea activitatii zilnice.

In cazul unei alimentatii ne-echilibrate sau in cazul unui necesar crescut de substante nutritive prin:
solicitari fizice (de exemplu - sport)
mod de viata nesanatos (consum de tutun si alcool)
stres - este recomandata suplimentarea alimentara cu tablete Doppelherz® Calciu + Magneziu.

Aceasta suplimentare alimentara poate fi foarte importanta pentru persoanele in varsta si pentru femeile aflate la menopauza - printre altele si pentru ca organismul nu mai poate valorifica calciul la toata valoarea.

Administrare Doppelhertz Magnesium si calcium, comprimate:

Zilnic o tableta nemestecata in timpul unei mese cu suficient lichid. Tableta poate fi injumatatita in caz de necesitate.

Compoziție Doppelhertz Magnesium si calcium, comprimate:

200 mg Magneziu, 400 mg Calciu

Prezentare ambalaj:

40 comprimate.
Medicamente cu indicații asemănătoare cu Doppelhertz Magnesium si calcium, comprimate(din aceeași clasă):
Dacă ați descoperit inexactități în prospectul Doppelhertz Magnesium si calcium, comprimate vă rugăm să ne sesizați printr-un mesaj rapid de pe pagina de contact. Mulțumim anticipat!
Echipa ROmedic nu încurajează autotratamentul. Este foarte periculos să luați medicație fără indicația medicului. Nu există medicament "sigur", toate au efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului nu este suficient...există medicamente care pot fi nocive doar în anumite condiții, nespecificate pe prospect. ROmedic nu își asumă responsabilitatea asupra efectelor pe care acest site le are asupra vizitatorilor.