Prospect Beloderm Unguent 0,5mg

Substanța activă: betamethasonum
Producator: Belupo Pharmaceuticals and Cosmetics dd Croatia
Clasa ATC: [D07AC]: preparate dermatologice >> corticosteroizi de uz dermatologic >> corticosteroizi simpli >> corticosteroizi puternici (grup III)
Categoria: Afectiuni dermatologice

Indicații Beloderm Unguent 0,5mg:

Administrare percutanata: tratamentul diferitelor tipuri de eczeme inclusiv: eczema atopica, eczema infantila; eczema Besnier si eczema de staza; neurodermatoze incluzand lichen plan; dermatite seboreice; sensibilizare si alergie de contact; psoriasis; intepaturi ale insectelor

Contraindicații:

Pacientii cu infectii fungice sau bacteriene. Acneea Rosacee, Acneea Vulgaris si dermatite periorale; infectii virale cutanate; hipersensibilitate la preparat. In caz de prurit perianal si genital si in dermatoze cu suprafata mai mare de 15 cm la copii sub 1 an.

Administrare Beloderm Unguent 0,5mg:

Administrarea topica: O cantitate mica se va aplica pe zona bolnava 1-2 ori pe zi pana se va produce ameliorarea. Dupa aceasta este necesara o singura aplicare zilnica sau chiar mai rar

Prezentare ambalaj:

15 g.
Alte medicamente cu substanța activă betamethasonum:
Medicamente cu indicații asemănătoare cu Beloderm Unguent 0,5mg(din aceeași clasă):
Dacă ați descoperit inexactități în prospectul Beloderm Unguent 0,5mg vă rugăm să ne sesizați printr-un mesaj rapid de pe pagina de contact. Mulțumim anticipat!
Echipa ROmedic nu încurajează autotratamentul. Este foarte periculos să luați medicație fără indicația medicului. Nu există medicament "sigur", toate au efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului nu este suficient...există medicamente care pot fi nocive doar în anumite condiții, nespecificate pe prospect. ROmedic nu își asumă responsabilitatea asupra efectelor pe care acest site le are asupra vizitatorilor.