Prospect BUROVIN, compr.ext.

Substanța activă: combinatii
Producator: Sicomed
Clasa ATC: [M02AX]: sistemul muscular-scheletic >> preparate topice pentru leziuni si algii musculare >> produse topice pentru articulatii si muschi >> alte produse (combinatii)

Contraindicații:

Eroziuni ale pielii.

Administrare BUROVIN, compr.ext.:

Plicurile nr. 1 si 2 se dizolva separat in cate 500 ml apa rece. Se amesteca cele 2 solutii si se decanteaza; supernatantul se aplica pe piele sub forma de comprese.

Acțiune:

Astringent si slab antiseptic prin acetotartratul de aluminiu format in solutie.

Compoziție BUROVIN, compr.ext.:

Plicul nr. 1: contine 4400 mg acetat de calciu. Plicul nr. 2: contine 6000 mg sulfat de aluminiu si amoniu si 40 mg acid tartric.
Medicamente cu indicații asemănătoare cu BUROVIN, compr.ext.(din aceeași clasă):
Dacă ați descoperit inexactități în prospectul BUROVIN, compr.ext. vă rugăm să ne sesizați printr-un mesaj rapid de pe pagina de contact. Mulțumim anticipat!
Echipa ROmedic nu încurajează autotratamentul. Este foarte periculos să luați medicație fără indicația medicului. Nu există medicament "sigur", toate au efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului nu este suficient...există medicamente care pot fi nocive doar în anumite condiții, nespecificate pe prospect. ROmedic nu își asumă responsabilitatea asupra efectelor pe care acest site le are asupra vizitatorilor.