Prospect ACTOVEGIN, compr.

Substanța activă: produse naturale
Producator: Nycomed
Clasa ATC: [N07XN]: sistemul nervos >> alte preparate cu actiune asupra sistemului nervos >> alte preparate pentru sistemul nervos >> alte produse pentru sistemul nervos-stimulante

Indicații ACTOVEGIN, compr.:

In tratamentul afectiunilor metabolice si circulatorii cerebrale. Continuarea tratamentului injectabil si a perfuziilor din afectiunile metabolice si circulatorii cerebrale.

Contraindicații:

Produsul nu trebuie utilizat daca pacientul se cunoaste alergic la Actovegin sau medicamente similare.

Administrare ACTOVEGIN, compr.:

In lipsa prescriptiilor medicale, urmati cu strictete urmatoarele doze: 1-2 drajeuri se iau cu putin lichid inainte de masa. De trei ori cate 2 drajeuri pe zi. Drajeurile vor fi administrate pe o perioada de 4-6 saptamani.

Acțiune:

Actovegin este un extract deproteinizat din sange de vitel. Imbunatateste utilizarea oxigenului si favorizeaza aportul nutritiv la nivel celular. Astfel sunt favorizate procesele care necesita aport crescut de oxigen, cum ar fi vindecarea plagilor. De asemenea creste aportul sanguin la nivelul zonelor tisulare ischemice.

Compoziție ACTOVEGIN, compr.:

Fiecare drajeu contine 200 mg hemoderivat deproteinizat din sange de vitel.

Precauții:

Daca exista contraindicatii sau apar efecte adverse, informati medicul. Informati-va medicul daca ramaneti insarcinata in timpul tratamentului cu Actovegin. Verificati data expirarii. Nu lasati medicamentul la indemana copiilor!

Sarcina si alaptare: In timpul sarcinii Actovegin drajeuri de 200 mg vor fi administrate numai la prescriptia medicului. In timpul alaptarii nu exista contraindicatii de utilizare.

Reacții adverse ale ACTOVEGIN, compr.:

In cazuri rare, pacientii cu hipersensibilitate, pot dezvolta alergii. Dozele mari pot produce tulburari gastrice.
Alte medicamente cu substanța activă produse naturale:
Medicamente cu indicații asemănătoare cu ACTOVEGIN, compr.(din aceeași clasă):
Dacă ați descoperit inexactități în prospectul ACTOVEGIN, compr. vă rugăm să ne sesizați printr-un mesaj rapid de pe pagina de contact. Mulțumim anticipat!
Echipa ROmedic nu încurajează autotratamentul. Este foarte periculos să luați medicație fără indicația medicului. Nu există medicament "sigur", toate au efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului nu este suficient...există medicamente care pot fi nocive doar în anumite condiții, nespecificate pe prospect. ROmedic nu își asumă responsabilitatea asupra efectelor pe care acest site le are asupra vizitatorilor.