Prospect HEPATOBIL

Substanța activă: produse naturale
Producator: Plantavorel
Clasa ATC: [A05AX]: tractul digestiv si metabolism >> terapia veziculei biliare si a ficatului >> terapia veziculei biliare >> alte preparate pentru terapia bilei

Indicații HEPATOBIL:

Diskinezie biliara hipotona, colecistita nelitiazica cronica, colita spastica, hepatita cronica.

Contraindicații:

Nu se administreaza in colecistita litiazica acuta.

Administrare HEPATOBIL:

Intern: adulti, 1-2 comprimate de 3 ori pe zi, cu 30 minute inaintea meselor, timp de 5 pana la 30 zile; copii peste 3 ani: jumatate din doza adultilor.

Acțiune:

Produsul actioneaza la nivelul tubului digestiv in segmentul hepatobiliar. Este coleretic si colagog, stimuland pe cale neurovegetativa tonusul veziculei biliare, si antispastic pe calea sistemului nervos central la nivelul veziculei biliare si canalelor intra- si extrahepatice. Tot pe calea sistemului nervos neurovegetativ prezinta o actiune sedativa la acelasi nivel.

Compoziție HEPATOBIL:

Chelidonium majus, Hypericum perforatum, Cynara scolymus, Humulus lupulus, Valeriana officinalis.
Alte medicamente cu substanța activă produse naturale:
Medicamente cu indicații asemănătoare cu HEPATOBIL(din aceeași clasă):
Dacă ați descoperit inexactități în prospectul HEPATOBIL vă rugăm să ne sesizați printr-un mesaj rapid de pe pagina de contact. Mulțumim anticipat!
Echipa ROmedic nu încurajează autotratamentul. Este foarte periculos să luați medicație fără indicația medicului. Nu există medicament "sigur", toate au efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului nu este suficient...există medicamente care pot fi nocive doar în anumite condiții, nespecificate pe prospect. ROmedic nu își asumă responsabilitatea asupra efectelor pe care acest site le are asupra vizitatorilor.