Prospect LECITINA, pulb., gran.

Substanța activă: produse naturale
Producator: Europharm
Clasa ATC: [A13AN]: tractul digestiv si metabolism >> tonice >> tonice >> tonice

Indicații LECITINA, pulb., gran.:

Scaderea randamentului intelectual (elevi, studenti etc.) si fizic (sportivi de performanta, lucratori care efectueaza munca grea), convalescenta dupa boli consumptive, nevroze, ateroscleroza, in special in stadiile incipiente si malnutritie.

Administrare LECITINA, pulb., gran.:

Oral, o capsula dimineata, eventual la mijlocul zilei. Daca administrarea inainte de masa cauzeaza neplaceri la nivelul tubului digestiv, administrarea se va face in timpul mesei sau dupa mese. O serie de tratament poate dura in medie 4-8 saptamani; se pot face mai multe serii pe an cu pauze de 10-20 zile.

Acțiune:

Fosfolipidele obtinute din vegetale si ou sunt constituenti esentiali ai tuturor tesuturilor si organitelor celulare. Datorita proprietatilor lor, preparatele de lecitina amelioreaza coeficientul de utilizare al alimentelor, favorizand cresterea si dezvoltarea organismului; maresc capacitatea de munca fizica si intelectuala; accelereaza refacerea organismului dupa eforturi intense.

Compoziție LECITINA, pulb., gran.:

600 mg lecitina/capsula.

Reacții adverse ale LECITINA, pulb., gran.:

De obicei minore, rareori cresterea salivatiei, greata sau insomnie dupa prizele de seara.
Alte medicamente cu substanța activă produse naturale:
Medicamente cu indicații asemănătoare cu LECITINA, pulb., gran.(din aceeași clasă):
Dacă ați descoperit inexactități în prospectul LECITINA, pulb., gran. vă rugăm să ne sesizați printr-un mesaj rapid de pe pagina de contact. Mulțumim anticipat!
Echipa ROmedic nu încurajează autotratamentul. Este foarte periculos să luați medicație fără indicația medicului. Nu există medicament "sigur", toate au efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului nu este suficient...există medicamente care pot fi nocive doar în anumite condiții, nespecificate pe prospect. ROmedic nu își asumă responsabilitatea asupra efectelor pe care acest site le are asupra vizitatorilor.