Prospect RHAMNOLAX, comprimate

Substanța activă: produse naturale
Producator: Plantavorel
Clasa ATC: [A06AB]: tractul digestiv si metabolism >> laxative >> laxative >> laxative de contact

Indicații RHAMNOLAX, comprimate:

Constipatie acuta, constipatie cronica.

Contraindicații:

Sarcina, lauze care alapteaza, hemoroizi, abdomen acut.

Administrare RHAMNOLAX, comprimate:

Intern: ca laxativ, 2-3 comprimate seara, la culcare, in doza unica, sau 2 comprimate de 2 ori pe zi, timp de 14 zile; ca purgativ, 4-5 comprimate seara, in doza unica, 2-3 zile, dupa care se continua cu 3 comprimate pe zi, pana la 14 zile.

Acțiune:

Principiile active vegetale din compozitia produsului actioneaza la nivelul tubului digestiv, favorizand digestia si stimuland evacuarea. In functie de doza, produsul este laxativ sau purgativ. In caz de constipatie cu balonari si dureri abdominale, produsul are actiune calmanta si carminativa.

Compoziție RHAMNOLAX, comprimate:

Rhamnus frangula, Cichorium intybus, Aetheroleum Foeniculi.

Reacții adverse ale RHAMNOLAX, comprimate:

Administrarea prelungita, fara pauze a produsului duce la scaderea activitatii terapeutice, datorita instalarii obisnuintei.
Alte medicamente cu substanța activă produse naturale:
Medicamente cu indicații asemănătoare cu RHAMNOLAX, comprimate(din aceeași clasă):
Dacă ați descoperit inexactități în prospectul RHAMNOLAX, comprimate vă rugăm să ne sesizați printr-un mesaj rapid de pe pagina de contact. Mulțumim anticipat!
Echipa ROmedic nu încurajează autotratamentul. Este foarte periculos să luați medicație fără indicația medicului. Nu există medicament "sigur", toate au efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului nu este suficient...există medicamente care pot fi nocive doar în anumite condiții, nespecificate pe prospect. ROmedic nu își asumă responsabilitatea asupra efectelor pe care acest site le are asupra vizitatorilor.