Prospect Hepatobil V, comprimate

Substanța activă: produse naturale
Producator: Plantavorel SA Romania
Clasa ATC: [A05AX]: tractul digestiv si metabolism >> terapia veziculei biliare si a ficatului >> terapia veziculei biliare >> alte preparate pentru terapia bilei
Categoria: Afectiuni biliare
Grupa farmaceutică: Supliment nutritiv

Indicații Hepatobil V, comprimate:

HEPATOBIL V este un produs din plante medicinale ce contine un complex de principii active cu proprietati coleretice, culagoge, de stimulare pe cale neurovegetativa a tonusului vezicii biliare, antispastice pe calea sistemului nervos central la nivelul vezicii biliare si a canalelor intra si extra hepatice, sedative la nivelul sistemului nervos neurovegetativ.

RECOMANDARI:
HEPATOBIL V protejeaza functionarea normala a ficatului si vezicii biliare, reduce, impiedica sau inlatura fenomenele ce insotesc diskinezia biliara hipotona, colecistita nelitiazica cronica, colita spastica si hepatita cronica.

Administrare Hepatobil V, comprimate:

intern, 1-2 tablete de 3 ori pe zi, cu 30 de minute inaintea meselor principale, timp de 5 pana la 10 zile.

Compoziție Hepatobil V, comprimate:

pulberi vegetale din: iarba de sunatoare (Hyperici berba), frunze de anghinare (Cynarae folium) iarba de rostopasca (Chelidonii herba), conuri de hamei (Lupuli strobuli), radacina de valeriana (Valerianae rhizoma cum radicibus) si excipienti de comprimare.

Condiții de păstrare:

se va pastra flaconul bine inchis, in locuri uscate, la temperatura camerei, ferit de lumina.
Nu se va depasi doza zilnica recomandata.
Suplimentul nutritiv nu inlocuieste o dieta corespunzatoare si diversificata.
Produsul nu se va lasa la indemana copiilor.
Alte medicamente cu substanța activă produse naturale:
Medicamente cu indicații asemănătoare cu Hepatobil V, comprimate(din aceeași clasă):
Dacă ați descoperit inexactități în prospectul Hepatobil V, comprimate vă rugăm să ne sesizați printr-un mesaj rapid de pe pagina de contact. Mulțumim anticipat!
Echipa ROmedic nu încurajează autotratamentul. Este foarte periculos să luați medicație fără indicația medicului. Nu există medicament "sigur", toate au efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului nu este suficient...există medicamente care pot fi nocive doar în anumite condiții, nespecificate pe prospect. ROmedic nu își asumă responsabilitatea asupra efectelor pe care acest site le are asupra vizitatorilor.