Prospect MILGAMMA® N, capsule

Substanța activă: combinatii
Producator: Wörwag Pharma
Clasa ATC: [A11JC]: tractul digestiv si metabolism >> vitamine >> alte preparate cu combinatii de vitamine >> alte produse cu vitamine, combinatii

Indicații MILGAMMA® N, capsule:

Afectiuni neurologice inflamatorii si dureroase ca de ex. polineuropatia diabetica si alcoolica, migrena, contractii musculare dureroase (sindroame radiculare, sindrom de coasta cervicala, sindrom umar-mana) herpes zoster, pareza faciala, in convalescenta si geriatrie.

Contraindicații:

Suspiciune de hipersensibilitate la tiamina.

Administrare MILGAMMA® N, capsule:

Daca nu exista alta indicatie, se administreaza 3-4 capsule pe zi. In cazuri mai usoare si efect deosebit de bun se administreaza 1-2 capsule /zi. Capsulele se ingereaza nemasticate, dupa masa, cu putin lichid.

Compoziție MILGAMMA® N, capsule:

O capsula contine componenti activi: 40 mg benfotiamina, 90 mg piridoxinhidroclorid, 250 µg ciancobalamina. Alti componenti: grasime solida, lecitina de soia, glicerol, hidrogenfosfat de Ca, etilvanilina, coloranti E 171, E 172.

Precauții:

Sarcina si alaptare: La doze zilnice de vitamina B6 de pana la 25 mg nu exista retineri. Deoarece preparatul contine 90 mg/capsula de vitamina B6 nu este indicata administrarea in sarcina si alaptare.

Reacții adverse ale MILGAMMA® N, capsule:

In cazuri izolate pot aparea reactii de hipersensibilitate (eritem, urticarie).
Medicamente cu indicații asemănătoare cu MILGAMMA® N, capsule(din aceeași clasă):
Dacă ați descoperit inexactități în prospectul MILGAMMA® N, capsule vă rugăm să ne sesizați printr-un mesaj rapid de pe pagina de contact. Mulțumim anticipat!
Echipa ROmedic nu încurajează autotratamentul. Este foarte periculos să luați medicație fără indicația medicului. Nu există medicament "sigur", toate au efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului nu este suficient...există medicamente care pot fi nocive doar în anumite condiții, nespecificate pe prospect. ROmedic nu își asumă responsabilitatea asupra efectelor pe care acest site le are asupra vizitatorilor.