Prospect MULTIVITA-GLUCOSE, pulbere

Substanța activă: combinatii
Clasa ATC: [A11JC]: tractul digestiv si metabolism >> vitamine >> alte preparate cu combinatii de vitamine >> alte produse cu vitamine, combinatii

Indicații MULTIVITA-GLUCOSE, pulbere:

Glucoza cu multivitamine este un produs nutritiv tonic, cu efecte de stimulare a apetitului si de imbunatatire a starii de sanatate, de inlaturare a oboselii si de stimulare a cresterii la copii.

Este un produs recomandat ca supliment in dieta femeilor insarcinate sau in perioada de lactatie, persoanelor astenice sau in perioada de convalescenta, fiind un produs nutritiv care poate fi administrat atat copiilor sau persoanelor tinere cat si celor in varsta.

Poate inlocui zaharul ca indulcitor pentru ceai, cafea, cacao, lapte sau sucuri de fructe.

Compoziție MULTIVITA-GLUCOSE, pulbere:

Vitamin B1
Vitamin B2
Vitamin B4
Vitamin B6
Vitamin B12
Vitamin C
Vitamin D2
Vitamin PP
Calcium Pantothenate
Inositok
Glucose
Medicamente cu indicații asemănătoare cu MULTIVITA-GLUCOSE, pulbere(din aceeași clasă):
Dacă ați descoperit inexactități în prospectul MULTIVITA-GLUCOSE, pulbere vă rugăm să ne sesizați printr-un mesaj rapid de pe pagina de contact. Mulțumim anticipat!
Echipa ROmedic nu încurajează autotratamentul. Este foarte periculos să luați medicație fără indicația medicului. Nu există medicament "sigur", toate au efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului nu este suficient...există medicamente care pot fi nocive doar în anumite condiții, nespecificate pe prospect. ROmedic nu își asumă responsabilitatea asupra efectelor pe care acest site le are asupra vizitatorilor.