Prospect Mobilat, gel

Substanța activă: combinatii
Producator: STADA Arzneimittel AG Germania
Clasa ATC: [M02AC]: sistemul muscular-scheletic >> preparate topice pentru leziuni si algii musculare >> produse topice pentru articulatii si muschi >> produse cu derivati de acid salicilic
Categoria: Articulatii, oase, muschi

Indicații Mobilat, gel:

Este indicat pentru tratamentul traumatismelor inchise cum sunt luxatiile contuziile,entorse,tumefactii,precum si durerii la miscare.

Mobilat gel trebuie utilizat numai dupa evaluarea atenta a riscului potential / beneficiu terapeutic in cazul in care este aplicat pe suprafata mare si timp indelungat la pacientii cu insuficienta renala.

Prezentare ambalaj:

Tub 50 g.
Medicamente cu indicații asemănătoare cu Mobilat, gel(din aceeași clasă):
Dacă ați descoperit inexactități în prospectul Mobilat, gel vă rugăm să ne sesizați printr-un mesaj rapid de pe pagina de contact. Mulțumim anticipat!
Echipa ROmedic nu încurajează autotratamentul. Este foarte periculos să luați medicație fără indicația medicului. Nu există medicament "sigur", toate au efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului nu este suficient...există medicamente care pot fi nocive doar în anumite condiții, nespecificate pe prospect. ROmedic nu își asumă responsabilitatea asupra efectelor pe care acest site le are asupra vizitatorilor.