Prospect Saliform unguent

Substanța activă: combinatii
Producator: Antibiotice-Iasi
Clasa ATC: [M02AC]: sistemul muscular-scheletic >> preparate topice pentru leziuni si algii musculare >> produse topice pentru articulatii si muschi >> produse cu derivati de acid salicilic

Indicații Saliform unguent:

Dureri reumatice cronice, dureri nevralgice, mialgii.

Contraindicații:

Boli de piele, varice, accidente vasculare, alergie la una din componente; se vor feri ochii si mucoasele; la gravide si copiii mici nu se aplica pe suprafete mari, timp indelungat.

Administrare Saliform unguent:

Frictii usoare, urmate de infasurare calda.

Acțiune:

Iritant local cu consecinte revulsive, activeaza circulatia si stimuleaza nespecific fenomenele de aparare; antireumatic.

Compoziție Saliform unguent:

Unguent continand salicilat de metil 3,75 g, camfor 0,25 g, mentol 0,80 g, acid salicilic 1,65 g, cloroform 1,6 g, excipient la 100 g (tub cu 28 g).

Reacții adverse ale Saliform unguent:

Aplicarea pe regiuni sensibile ale pielii, pe pielea lezata sau pe mucoase provoaca iritatie puternica; rareori reactii alergice la salicilat sau mentol.
Medicamente cu indicații asemănătoare cu Saliform unguent(din aceeași clasă):
Dacă ați descoperit inexactități în prospectul Saliform unguent vă rugăm să ne sesizați printr-un mesaj rapid de pe pagina de contact. Mulțumim anticipat!
Echipa ROmedic nu încurajează autotratamentul. Este foarte periculos să luați medicație fără indicația medicului. Nu există medicament "sigur", toate au efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului nu este suficient...există medicamente care pot fi nocive doar în anumite condiții, nespecificate pe prospect. ROmedic nu își asumă responsabilitatea asupra efectelor pe care acest site le are asupra vizitatorilor.