Prospect OSSIREMIN, compr.

Substanța activă: combinatii
Producator: Sicomed
Clasa ATC: [A12AX]: tractul digestiv si metabolism >> substante minerale >> calcium >> calciu in combinatii

Indicații OSSIREMIN, compr.:

Spasmofilie, tetanie, tuberculoza osoasa, focare disbiotrofice in cadrul parodontopatiei esentiale, crampe musculare si alte manifestari favorizate sau provocate de carente minerale sau ale vitaminelor A, C, E, D2.

Contraindicații:

Hipertensiune arteriala, hiperfunctie paratiroidiana si hipofizara, disfunctii hepatice si renale cu predispozitie la litiaza biliara sau urinara.

Administrare OSSIREMIN, compr.:

Per os: In asistenta chirurgicala a paradontopatiilor cu stari hipomineralemice se vor administra 3 comprimate pe zi, 3-4 zile inaintea interventiei chirurgicale, apoi 2 comprimate pe zi 2-3 luni; In caz de spasmofilie, osteoporoza si alte afectiuni ce beneficiaza de aportul de minerale si vitamine, se poate administra 1 comprimat de 2-3 ori pe zi, in functie de rezultatele examenelor clinice si paraclinice. Initierea si aplicarea tratamentului se va face numai sub controlul clinic si paraclinic pentru a se evita instalarea supradozarii. Comprimatele se sug, inainte de masa, dimineata, pranz si seara sau dimineata si seara.

Acțiune:

Remineralizant, vitaminizant si biostimulator prin aportul de substantae minerale si vitamine A, C, D2, E.

Compoziție OSSIREMIN, compr.:

Comprimate continand: os mineral deproteinizat 0,300 g, Vitamina D2 0,00005 g, Microvit A 0,03000 g, Vitamina C 0,300 g, Vitamina E 0,01500 g, Mezoinozitol 0,125 g.

Reacții adverse ale OSSIREMIN, compr.:

Nu s-au semnalat.
Medicamente cu indicații asemănătoare cu OSSIREMIN, compr.(din aceeași clasă):
Dacă ați descoperit inexactități în prospectul OSSIREMIN, compr. vă rugăm să ne sesizați printr-un mesaj rapid de pe pagina de contact. Mulțumim anticipat!
Echipa ROmedic nu încurajează autotratamentul. Este foarte periculos să luați medicație fără indicația medicului. Nu există medicament "sigur", toate au efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului nu este suficient...există medicamente care pot fi nocive doar în anumite condiții, nespecificate pe prospect. ROmedic nu își asumă responsabilitatea asupra efectelor pe care acest site le are asupra vizitatorilor.