Prospect Algoxib 100 mg, 200 mg capsule

Substanța activă: celecoxibum
Producator: Saneca Pharmaceuticals Republica Slovacă
Clasa ATC: [M01AH]: sistemul muscular-scheletic >> preparate antiinflamatoare si antireumatice >> antiinflamatoare si antireumatice nesteroidiene >>

Indicații Algoxib 100 mg, 200 mg capsule:

Algoxib este utilizat la adulţi pentru ameliorarea semnelor şi simptomelor care apar în poliartrita reumatoidă, în osteoartrită şi în spondilita anchilozantă.

Algoxib aparţine grupului de medicamente denumite antiinflamatoare nesteroidine (AINS) şi, mai exact, subgrupului de medicamente cunoscute ca inhibitori specifici COX-2. Organismul dumneavoastră produce prostaglandine (substanţe asemănătoare hormonilor) care pot determina durere şi inflamaţie. În condiţii precum osteoartrita sau poliartrita reumatoidă organismul dumneavostră produce mai mult din acestea.

Algoxib acţionează prin scăderea producerii de prostaglandine şi astfel reducând durerea şi inflamaţia.

Contraindicații:

Algoxib v-a fost prescris de către medicul dumneavoastră. Următoarele informaţii vă vor ajuta să obţineţi cele mai bune rezultate cu Algoxib. Dacă aveţi orice întrebări suplimentare adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Nu luaţi Algoxib:
• dacă sunteţi alergic la celecoxib sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament,
• dacă aţi avut reacţii alergice la un grup de medicamente denumite "sulfonamide" (de exemplu unele antibiotice utilizate pentru tratarea infecţiilor),
• dacă în acest moment aveţi ulcer gastric sau duodenal sau aveţi sângerări la nivelul stomacului sau intestinelor,
• dacă aţi avut astm bronşic, polipi nazali, congestie nazală severă sau reacţii alergice manifestate prin erupţii trecătoare pe piele cu senzaţie de mâncărime, umflare la nivelul feţei, buzelor, limbii sau interiorului gâtului, dificultăţi la respiraţie sau respiraţie şuierătoare după ce aţi luat acid acetilsalicilic sau alt medicament antiinflamator şi analgezic (AINS),
• dacă sunteţi gravidă. Dacă există riscul să rămâneţi gravidă în timpul tratamentului, trebuie să discutaţi cu medicul dumneavoastră referitor la metodele de contracepţie,
• dacă alăptaţi,
• dacă aveţi boli de ficat grave,
• dacă aveţi boli de rinichi grave,
• dacă aveţi boli inflamatorii ale intestinului, de exemplu rectocolită ulcero-hemoragică sau boală Crohn,
• dacă aveţi boli ale inimii, cum sunt insuficienţă cardiacă, boală cardiacă ischemică sau cerebrovasculară confirmată, şi anume: aţi fost diagnosticat cu infarct miocardic, accident vascular cerebral sau accident ischemic tranzitor cerebral (scaderea temporară a fluxului de sânge în arterele creierului; cunoscut şi ca “mini accident vascular cerebral”), angină sau blocaj la nivelul vaselor inimii sau creierului,
• dacă aveţi sau aţi avut probleme cu circulaţia sângelui (arteriopatie periferică), sau dacă aţi efectuat o operaţie pe arterele membrelor inferioare.

Administrare Algoxib 100 mg, 200 mg capsule:

Luaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum v-a spus medicul dumneavostră. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur. Dacă aveţi impresia că efectul Algoxib este prea slab sau prea puternic, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Medicul dumneavoastră vă va spune ce doză de medicament trebuie să luaţi. Deoarece riscul apariţiei reacţiilor adverse asociate problemelor cardiace poate creşte odată cu doza şi durata utilizării, este foarte important să utilizaţi cea mai mică doză care vă poate controla durerea şi să nu luaţi Algoxib o perioadă de timp mai lungă decât este necesar pentru a controla simptomele.

Capsulele de Algoxib trebuie înghiţite întregi, cu o cantitate suficientă de apă. Capsulele pot fi luate în orice moment al zilei, cu sau fără alimente. Cu toate acestea, este recomandabil să luaţi dozele de Algoxib în fiecare zi în acelaşi moment al zilei. Dacă după 2 săptămâni de la începerea tratamentului nu constataţi nici o ameliorare a bolii, adresaţi-vă medicului dumneavoastră.

Dozele recomandate sunt: Pentru tratamentul osteoartritei doza uzuală este de 200 mg în fiecare zi, dacă este necesar putând fi crescută de către medicul dumneavoastră până la maxim 400 mg în fiecare zi. Doza uzuală este reprezentată de:
• o capsulă de 200 mg o dată pe zi; sau
• o capsulă de 100 mg de două ori pe zi.
Pentru tratamentul poliartritei reumatoide doza uzuală este de 200 mg în fiecare zi (divizată în două doze), dacă este necesar putând fi crescută de către medicul dumneavoastră până la maxim 400 mg (divizată în două doze) în fiecare zi. Doza uzuală este reprezentată de:
• capsulă de 100 mg de două ori pe zi
• Doza de 200 mg (luată ca o capsulă de 100 mg în fiecare zi) nu poate fi obţinută din Algoxib 200 mg capsule. Vă rugăm să vă adresaţi medicului dumneavoastră.

Pentru tratamentul spondilitei anchilozante doza uzuală este de 200 mg pe zi, dacă este necesar putând fi crescută de către medicul dumneavoastră până la maxim 400 mg. Doza uzuală este reprezentată de:
• capsulă de 200 mg o dată pe zi; sau
• capsulă de 100 mg de două ori pe zi

Dacă aveţi probleme cu rinichii sau ficatul: asiguraţi-vă că medicul dumneavoastră ştie că aveţi probleme cu rinichii sau ficatul deoarece s-ar putea să aveţi nevoie de o doză mai mică.

Vârstnicii, în special cei cu greutatea sub 50 kg: dacă aveţi vârsta peste 65 de ani şi în mod special dacă aveţi greutatea sub 50 kg, medicul dumneavoastră poate dori să vă monitorizeze mai atent.

Utilizarea la copii şi adolescenţi
Algoxib este destinat utilizării doar la adulţi, nu este destinat utilizării de către copii şi adolescenţi.
Doza zilnică maximă: Nu trebuie să luaţi mai mult de 400 mg pe zi (4 capsule de Algoxib 100 mg sau 2 capsule de Algoxib 200 mg).

Dacă luaţi mai mult Algoxib decât trebuie
Nu trebuie să luaţi mai multe capsule decât vă sunt recomandate de către medicul dumneavoastră. Dacă luaţi prea multe capsule, adresaţi-vă imediat medicului dumneavoastră, farmacistului sau unui spital şi luaţi medicamentul cu dumneavoastră.

Dacă uitaţi să luaţi Algoxib
Dacă aţi uitat să luaţi o capsulă, luaţi-o imediat ce vă reamintiţi. Nu luaţi o doză dublă pentru a compensa doza uitată.

Dacă încetaţi să luaţi Algoxib
Întreruperea bruscă a tratamentului cu Algoxib poate conduce la agravarea simptomelor. Nu întrerupeţi administrarea Algoxib decât dacă aceasta a fost recomandarea medicului. Medicul dumneavoastră vă poate recomanda reducerea treptată a dozei pe o periodă de câteva zile înainte de a opri complet tratamentul.

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Compoziție Algoxib 100 mg, 200 mg capsule:

Substanţa activă este celecoxib.
O capsulă conţine celecoxib 100 mg sau 200 mg.
Celelalte componente pentru Algoxib 100 mg capsule sunt: lactoză monohidrat, povidonă 40, croscarmeloză sodică, docusat sodic, stearat de magneziu. Învelişul conţine gelatină şi dioxid de titan (E171).

Cerneala de inscripţionare conţine shellac, propilenglicol, soluţie concentrată de amoniac (E527), hidroxid de potasiu, oxid negru de fer (E172) Celelalte componente pentru Algoxib 200 mg capsule sunt: lactoză monohidrat, povidonă 40, croscarmeloză sodică, lauril sulfat de sodiu, stearat de magneziu.

Corpul capsulei conţine gelatină şi dioxid de titan (E171) iar capacul conţine gelatină, dioxid de titan (E171), oxid roşu de fer (E172) şi oxid galben de fer (E172). Cerneala de inscripţionare conţine shellac, propilenglicol, soluţie concentrată de amoniac (E527), hidroxid de potasiu, oxid negru de fer (E172)

Precauții:

Înainte să luaţi Algoxib adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului:
• dacă în trecut aţi avut ulcer sau sângerări la nivelul stomacului sau intestinului (Nu luaţi Algoxib dacă în acest moment aveţi ulcer sau sângerări la nivelul stomacului sau intestinului),
• dacă luaţi acid acetilsalicilic (chiar şi la doze mici, cu rol protector pentru inimă),
• dacă utilizaţi medicamente pentru reducerea formării cheagurilor de sânge (de exemplu warfarină),
• dacă utilizaţi Algoxib în acelaşi timp cu un alt AINS altul decât acidul acetilsalicilc cum este ibuprofen sau diclofenac. Utilizarea concomitentă a acestor medicamente trebuie evitată,
• dacă sunteţi fumător, aveţi diabet zaharat, tensiune arterială crescută sau colesterol crescut.
• dacă inima, ficatul sau rinichii dumneavoastră nu funcţionează bine, medicul dumneavoastră poate dori să vă verifice periodic starea de sănătate,
• dacă aveţi acumulare de lichide în corp (cum sunt glezne sau picioare umflate),
• dacă sunteţi deshidratat, de exemplu din cauza vărsăturilor sau diareei, sau dacă luaţi medicamente diuretice (pentru a favoriza eliminarea apei din corp prin urină),
• dacă aţi avut o reacţie alergică gravă sau o reacţie adversă gravă la nivelul pielii la orice medicament,
• dacă sunteţi bolnav ca urmare a unei infecţii sau credeţi ca aveţi o infecţie deoarece Algoxib poate masca febra sau alte semne de infecţie şi inflamaţie,
• dacă aveţi vârsta peste 65 de ani, medicul dumneavostră poate dori să vă verifice periodic starea de sănătate.

Similar altor medicamente antiinflamatoare nesteroidiene AINS (de exemplu ibuprofen sau diclofenac), acest medicament poate duce la creşterea tensiunii arteriale şi de aceea, medicul dumneavoastră vă poate solicita monitorizarea regulată a tensiunii arteriale.

La pacienţii trataţi cu celecoxib au fost raportate unele reacţii hepatice grave, inclusiv inflamare hepatică gravă, afectare hepatică, insuficienţă hepatică (uneori letală sau necesitând transplant hepatic). Cele mai multe reacţii adverse hepatice grave au apărut în cel mult o lună de la începerea tratamentului.

Atenționări:

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor Trebuie să fiţi conştient de felul în care reacţionaţi la Algoxib înainte de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje. Dacă simţiţi ameţeli sau aveţi somnolenţă după ce aţi luat Algoxib, nu conduceţi vehicule şi nu folosiţi utilaje până nu vă reveniţi.

Algoxib conţine lactoză monohidrat. Algoxib conţine lactoză monohidrat (un tip de zahăr). Dacă medicul dumneavoastră v-a atenţionat că aveţi intoleranţă la unele categorii de glucide, vă rugăm să-l întrebaţi înainte de a lua acest medicament.

Reacții adverse ale Algoxib 100 mg, 200 mg capsule:

Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele.
Dacă vă aflaţi în una din următoarele situaţii, nu mai luaţi Algoxib şi spuneţi imediat medicului dumneavoastră:
Dacă aveţi:
- o reacţie alergică manifestată prin erupţii trecătoare la nivelul pielii, umflare a feţei, respiraţie şuierătoare sau dificilă,
- probleme cu inima cum este durerea în piept
- durere severă la nivelul stomacului sau oricare semn de sângerare la nivelul stomacului sau intestinului, manifestate prin scaune de culoare neagră sau de culoarea sângelui sau prin vărsături care conţin sânge
- o reacţie la nivelul pielii cum sunt erupţie trecătoare la nivelul pielii, vezicule la nivelul pielii sau descuamarea pielii
- insuficienţă hepatică (simptomele pot include greaţă (senzaţie de rău), diaree, icter (manifestat prin colorarea în galben a pielii sau a albului ochilor))

Reacţiile adverse enumarate mai jos au fost observate la pacienţii cu artrită care au luat celecoxib. Reacţiile adverse marcate cu un asterisc (*) sunt prezentate cu frecvenţele mai mari care au fost raportate la pacienţii care au luat celecoxib pentru prevenţia polipilor de colon. În aceste studii pacienţii au luat celecoxib în doze mari, timp îndelungat.

Reacţii adverse foarte frecvente: pot afecta mai mult de 1 din 10 persoane
• Tensiune arterială mare*

Reacţii adverse frecvente: pot afecta până la 1 din 10 persoane:
• Infarct miocardic (atac de cord)*
• Acumulare de lichide în organism cu umflarea gleznelor, picioarelor şi/sau mâinilor
• Infecţii urinare
• Dificultăţi în respiraţie*, sinuzită (inflamarea sinusurilor, infecţia sinusurilor, sinusuri blocate sau dureroase), nas înfundat sau secreţie nazală abundentă, dureri în gât, tuse, răceli, simptome asemănătoare gripei
• Ameţeli, tulburări de somn
• Vărsături*, dureri de stomac, diaree, indigestie, balonare
• Erupţii trecătoare pe piele, senzaţie de mâncărime
• Rigiditate musculară
• Dificultăţi la înghiţire*
• Agravarea unor alergii existente

Reacţii adverse mai puţin frecvente: pot afecta până la 1 din 100 persoane:
• Accident vascular cerebral*
• Insuficienţă cardiacă, palpitaţii (perceperea bătăilor inimii), accelerarea bătăilor inimii
• Agravarea tensiunii arteriale mari deja existente
• Tulburări ale valorilor plasmatice ale testelor hepatice
• Tulburări ale valorilor plasmatice ale testelor renale
• Anemie (modificări ale globulelor roşii din sânge care poate determina oboseală sau dificultăţi în respiraţie)
• Anxietate, depresie, oboseală, somnolenţă, senzaţia de furnicături (pişcături şi înţepături)
• Valori crescute ale potasiului în testele de sânge (poate determina greaţă (senzaţie de rău), oboseală, slăbiciune musculară sau palpitaţii)
• Afectarea vederii sau vedere înceţoşată, ţiuit în urechi, ulceraţii şi dureri la nivelul gurii, dificultăţi de auz*
• Constipaţie, eructaţie, inflamarea stomacului (indigestie, dureri ale stomacului sau vărsături), agravarea unei inflamaţii a stomacului sau intestinului.
• Crampe la nivelul picioarelor
• Erupţii ale pielii însoţite de mâncărime (urticarie)

Reacţii adverse rare: pot afecta până la 1 din 1000 persoane:
• Ulcere (sângerări) ale stomacului, esofagului sau intestinelor; sau ruptura intestinului (poate determina dureri ale stomacului, febră, greaţă, vărsături, blocaj intestinal), scaune negre sau închise la culoare, inflamarea esofagului (poate determina dificultăţi la înghiţire), inflamarea pancreasului (poate determina dureri ale stomacului)
• Reducerea numărului celulelor albe din sânge (care ajută la protecţia organismului faţă de infecţii) şi plachetelor din sânge (risc crescut de sângerare sau învineţire)
• Coordonare dificilă a mişcărilor musculare
• Stare de confuzie, modificări ale gustului
• Sensibilitate crescută la lumina soarelui
• Cădere a părului

Reacţii adverse cu frecvenţă necunoscută: frecvenţa nu poate fi estimată din datele disponibile:
• Sângerări la nivelul creierului, producând decesul
• Reacţii alergice grave (incluzând şocul anafilactic, potenţial letal) care poate determina erupţii la nivelul pielii, umflare a feţei, buzelor, gurii, limbii şi a interiorului gâtului, respiraţie şuierătoare sau dificilă; dificultăţi de înghiţire
• Sângerări ale stomacului sau intestinului (pot determina scaune sau vărsături cu sânge), inflamarea intestinului sau colonului, greaţă (stare de rău)
• Afecţiuni grave la nivelul pielii cum sunt sindrom Stevens-Johnson, dermatită exfoliativă şi necroliză epidermică toxică (poate determina erupţie la nivelul pielii, apariţia de vezicule sau descuamarea pielii) şi pustuloză exantematoasă acută generalizată (zonă roşie inflamată cu numeroase pustule mici)
• O reacţie alergică întârziată cu posibile simptome cum sunt erupţie trecătoare pe piele, umflare la nivelul feţei, umflarea glandelor şi anomalii ale unor teste funcţionale (de exemplu ale ficatului, celulelor sângelui)
• Insuficienţă hepatică, afectare hepatică şi inflamarea hepatică severă (uneori letală sau necesitând transplant hepatic). Simptomele pot include greaţa (senzaţie de rău), diaree, icter (colorarea în galben a pielii sau a albului ochilor), urină închisă la culoare, scaun decolorat, sângerare cu uşurinţă, senzaţia de mîncărime sau frisoane
• Probleme renale (posibilă insuficienţă renală, inflamarea rinichilor)
• Cheaguri de sânge în vasele de sânge de la nivelul plămânilor. Simptomele pot include dificultăţi în respiraţie apărute subit, dureri înţepătătoare când respiraţi sau colaps.
• Bătăi neregulate ale inimii
• Meningită (inflamarea membranei care înveleşte creierul şi măduva spinării)
• Halucinaţii (vederea, auzirea sau simţirea unor lucruri care nu sunt prezente)
• Agravarea epilepsiei (posibil crize mai frecvente şi/sau severe)
• Vase de sânge inflamate (pot determina febră, dureri, pete vineţii pe piele)
• Blocarea unei artere sau vene de la nivelul ochiului ducând la pierderea parţială sau totală a vederii, inflamarea conjunctivei, sângerări la nivelul ochiului
• O reducere a numărului globulelor roşii şi albe şi a plachetelor sanguine (poate determina oboseală, învineţire uşoară, sângerări nazale frecvente şi risc crescut de infecţii)
• Durere în piept
• Modificări ale mirosului
• Pete pe piele (învineţire), dureri şi slăbiciuni musculare, dureri la nivelul articulaţiilor
• Tulburări ale ciclului menstrual
• Dureri de cap, bufeuri
• Valori scăzute ale sodiului în testele sanguine (pot determina pierderea apetitului alimentar, dureri de cap, greaţă (stare de rău), crampe musculare şi slăbiciune)

În studiile clinice neasociate artritei sau altor boli artrozice în care celecoxib a fost luat în doze de până la 400 mg pe zi timp de până la 3 ani, următoarele reacţii adverse suplimentare au fost observate:
Reacţii adverse frecvente: pot afecta până la 1 din 10 persoane:
• Probleme cardiace: angină (durere în piept)
• Probleme ale stomacului: sindromul intestinului iritabil (pot include dureri de stomac, diaree, indigestie, eliminarea de gaze)
• Pietre la rinichi (care pot determina dureri de stomac sau de spate, sânge în urină), dificultate la urinare
• Creştere în greutate

Reacţii adverse mai puţin frecvente: pot afecta până la 1 din 100 persoane:
• Tromboză venoasă profundă (cheag de sânge de obicei la nivelul piciorului, care poate produce durere, umflarea sau înroşirea gambei sau probleme de respiraţie)
• Probleme ale stomacului: infecţia stomacului (care poate cauza iritaţie şi ulcere ale stomacului şi intestinului)
• Fracturi ale membrelor inferioare
• Zona Zoster, infecţii ale pielii, eczeme (erupţii uscate pe piele, cu senzaţie de mâncărime), pneumonie (infecţii ale plamânilor (posibilă tuse, febră, dificultăţi în respiraţie))
• Flocoane oculare cauzând vedere înceţoşată sau tulburări de vedere, vertij cauzat de probleme la nivelul urechii interne, ulcerarea, inflamarea sau sângerarea gingiilor, ulceraţii bucale
• Urinare excesivă pe timpul nopţii, sângerări ale hemoroizilor, scaune frecvente
• Lipoame în piele sau în alte locuri, chisturi ganglionare (umflarea nepericuloasă a articulaţiilor şi tendoanelor sau a zonei din jurul acestora, de la mână sau picior), dificulţăţi de vorbire, sângerări vaginale anormale sau intense, dureri la nivelul sânilor
• Valori crescute ale sodiului la rezultatele testelor de sânge

Interacțiuni cu alte medicamente:

Algoxib împreună cu alte medicamente

Unele medicamente pot influenţa modul în care acţionează alte medicamente.
Spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă luaţi, aţi luat recent sau s-ar putea să luaţi orice alte medicamente:
• Dextrometorfan (utilizat ca antitusiv)
• Inhibitori ai enzimei de conversie (IEC) a angiotensinei sau antagonişti ai receptorilor pentru angiotensina II (medicamente utilizate pentru tratamentul tensiunii arteriale crescute şi al insuficienţei cardiace)
• Diuretice (utilizate pentru eliminarea excesului de apă din organism)
• Fluconazol şi rifampicină (utilizate pentru tratarea infecţiilor cu fungi şi bacterii)
• Warfarină sau alte anticoagulante orale (care ”subţiază sângele”, utilizate pentru prevenirea formării cheagurilor de sânge)
• Litiu (utilizat pentru tratarea anumitor forme de depresie)
• Alte medicamente pentru tratarea depresiei, tulburărilor de somn, tensiunii arteriale crescute sau a bătăilor neregulate ale inimii
• Neuroleptice (utilizate pentru tratarea unor boli psihice)
• Metotrexat (utilizat pentru tratarea poliartritei reumatoide, psoriazisului şi leucemiei)
• Carbamazepină (utilizată pentru tratarea epilepsiei/crizelor convulsive şi a unor forme de durere sau depresie)
• Barbiturice (utilizate pentru tratarea epilepsiei/crizelor convulsive şi a anumitor tulburări de somn)
• Ciclosporină sau tacrolimus (utilizate pentru supresia sistemului imunitar, de exemplu după transplant)

Algoxib poate fi luat în acelaşi timp cu doze mici de acid acetilsalicilic (75 mg pe zi sau mai puţin). Adresaţi-vă medicului dumneavoastră pentru recomandări înainte de a lua cele două medicamente împreună.

Administrarea de Algoxib 100 mg, 200 mg capsule în sarcină / alaptare:

Algoxib nu trebuie utilizat de către femei gravide sau care pot rămâne gravide (femei cu potenţial fertil care nu utilizează metode de contracepţie eficace) în timpul tratamentului.

Dacă rămâneţi gravidă în timpul tratamentului cu Algoxib, trebuie să întrerupeţi tratamentul şi să vă adresaţi medicului dumneavoastră pentru stabilirea unui tratament alternativ. Algoxib nu trebuie utilizat în timpul alaptării.

Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.

Prezentare ambalaj:

Algoxib 100 mg capsule sunt capsule gelatinoase, opace, mărimea 1, cu capac şi corp de culoare albă, inscripţionate pe corp cu ”100” cu cerneală neagră, conţinând pulbere granulată de culoare albă până la aproape albă. Algoxib 200 mg capsule sunt capsule gelatinoase, opace, mărimea 1, cu capac de culoare albă şi corp de culoare galbenă, inscripţionate pe corp cu ”200” cu cerneală neagră, conţinând pulbere granulată de culoare albă până la aproape albă.

Mărimi de ambalaj: Algoxib 100 mg capsule: 10, 20, 30, 40, 50, 60 şi 100 capsule Algoxib 200 mg capsule: 10, 20, 30, 40, 50, 60 şi 100 capsule
Este posibil ca nu toate mărimile de ambalaj să fie comercializate.

Condiții de păstrare:

A se păstra la temperaturi sub 30°C. A se păstra în ambalajul original pentru a fi protejat de umiditate. Nu lăsaţi acest medicament la vederea şi îndemâna copiilor. Nu utilizaţi acest medicament după data de expirare, înscrisă pe ambalaj după “EXP”. Data de expirare se referă la ultima zi a lunii respective. Nu aruncaţi niciun medicament pe calea apei sau a reziduurilor menajere. Întrebaţi farmacistul cum să aruncaţi medicamentele pe care nu le mai folosiţi. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului.
Alte medicamente cu substanța activă celecoxibum:
Medicamente cu indicații asemănătoare cu Algoxib 100 mg, 200 mg capsule(din aceeași clasă):
Dacă ați descoperit inexactități în prospectul Algoxib 100 mg, 200 mg capsule vă rugăm să ne sesizați printr-un mesaj rapid de pe pagina de contact. Mulțumim anticipat!
Echipa ROmedic nu încurajează autotratamentul. Este foarte periculos să luați medicație fără indicația medicului. Nu există medicament "sigur", toate au efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului nu este suficient...există medicamente care pot fi nocive doar în anumite condiții, nespecificate pe prospect. ROmedic nu își asumă responsabilitatea asupra efectelor pe care acest site le are asupra vizitatorilor.
 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.